2018-06-12 13:51:17
Φωτογραφία για Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, νέος Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας
Υπογράφηκε από τον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου η τοποθέτηση του Παναγιώτη Γιαννόπουλο, μόνιμο υπάλληλο του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, στη θέση του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, με τριετή θητεία.

Η επιλογή του κ. Γιαννόπουλου έγινε κατόπιν σχετικής Προκήρυξης.

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος είναι Γραμματέας του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κάτοχος Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού Τίτλου. Γνωρίζει αγγλικά και έχει πιστοποίηση (ECDL) στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Έχει εργασθεί αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τη Δημόσια Διοίκηση, τη Διοίκηση και Οικονομική Διαχείριση της Ανώτατης Εκπαίδευσης, την εκπαίδευση Προϊσταμένων, τη Διαχείριση των Ευρωπαϊκών Οικονομικών Προγραμμάτων. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια ως εισηγητής σχετικά με τη λειτουργία της Ανώτατης Εκπαίδευσης, τη θέση των κεντρικών και περιφερειακών πανεπιστημίων, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις κοινοτικές χρηματοδοτήσεις.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ