2018-06-13 00:10:53
Φωτογραφία για «Τι ζούμε ρε μ@λάκ@ !!! Γυαλιά - καρφιά έκαναν πάλι την πλατεία Αριστοτέλους συμμορίες λαθρομεταναστών! [Βίντεο]
Το «τι ζούμε ρε μ....κα» που λέει αυθόρμητα η κοπελίτσα στο τέλος του δεύτερου βίντεο, είναι η μόνιμη ατάκα της πλειοψηφίας των Ελλήνων την τελευταία 20ετία..

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αντικρουόμενων συμμοριών λαθρομεταναστών εξελίχτηκε για ακόμη μια φορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι αντίπαλες ομάδες αλλοδαπών άρχισαν να γρονθοκοπούν άτομα, να τρέχουν στη πλατεία Αριστοτέλους κρατώντας στα χέρια οικοδομικά εργαλεία, σπάζοντας μπουκάλια και χτυπώντας βάναυσα.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Οι επιχειρηματίες ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία κατέφθασε στο σημείο. Όπως λένε οι περίοικοι, οι αλλοδαποί έχουν κρυμμένα τα κοντάρια στα παγκάκια της πλατείας και ξεκινάνε τις συμπλοκές καθημερινά.

Όπως είναι γνωστό πρόκειται για εμπόρους λαθραίων τσιγάρων οι οποίοι συμπλέκονται μεταξύ τους για την “περιοχή δράσης”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της επίθεσης, στο σημείο υπήρχε αρκετή κινητικότητα από κόσμο, αλλά μόνο δύο γυναίκες προσπάθησαν να βοηθήσουν τον αιμόφυρτο άνδρα, τη στιγμή που οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι ήταν απλά παρατηρητές.


Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες πραγματοποιούν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί δύο άτομα.

Να τους χαίρονται οι "αλληλέγγυοι" προστάτες τους!

Το «τι ζούμε ρε μ....κα» που λέει η κοπελίτσα στο τέλος του δεύτερου βίντεο, είναι η ατάκα της 20ετίας
eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ