2018-06-13 16:51:06
Φωτογραφία για Αύξηση κατά 50% αποζημίωσης εξωτερικού υπηρετούντων Στρατιωτικών στην ειρηνευτική αποστολή στην ΠΓΔΜ (ΑΠΟΦΑΣΗ)
Καθορισμός ποσοστού προσαύξησης της προβλεπόμενης αποζημίωσης εξωτερικού του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που μεταβαίνει για υπηρεσία στο πλαίσιο της ειρηνευτικής αποστολής στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ).

Άρθρο 1

Καθορισμός Προσαύξησης

Καθορίζουμε το ποσοστό προσαύξησης της προβλεπόμενης αποζημίωσης εξωτερικού του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που διατίθεται για υπηρεσία στο πλαίσιο της ειρηνευτικής αποστολής στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ) σε πενήντα επί τοις εκατό (50%).

Άρθρο 2

Καταργούμενες Διατάξεις

Από την έναρξη ισχύος της παρούσας καταργείται η υπ΄ αριθμ. 2/14471/0022/30-5-2002 κοινή απόφαση Υφυπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας (Β΄ 750).

Άρθρο 3

Έναρξη Ισχύος

Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Δείτε την σχετική απόφαση:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προσαύξηση κατά 50% αποζημίωσης εξωτερικού υπηρετούντων Στρατιωτικών στις ειρηνευτικές: Λίβανο, Βοσνία–Ερζεγοβίνη και Κόσσοβο (2 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ)
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ