2018-06-16 00:36:09
Φωτογραφία για «Επειδή είμαι μαμά…»
Επειδή είμαι μαμά, το φαγητό μου είναι πάντα κρύο Επειδή είμαι μαμά. . . ένα ταξίδι 10 λεπτών διαρκεί επιπλέον 30 λεπτά επειδή, ξέρετε, τα παιδιά δεν κάθονται στο κάθισμα ήσυχα και σταματάμε συνέχεια Επειδή είμαι μαμά. . . Έχω εθισμό στο τσάι / καφέ μου / κάποια μορφή καφεΐνης, και προσποιούμαι ότι δεν είμαι σαν ζόμπι.

Επειδή είμαι μαμά. . . τα ρούχα μου είναι πάντα χρωματισμένα με γουλίτσες, σάλια, μητρικό γάλα, και ποιος ξέρει τι άλλο!

Επειδή είμαι μαμά. . . το σπίτι μου είναι πάντα ακατάστατο και γεμάτο με τα παιχνίδια που χύνονται στο πάτωμα, τρόφιμα και βρωμιές στο χαλί.

Επειδή είμαι μαμά. . . ο σωρός με τα άπ0λυτα μοιάζει με τον Όλυμπο από βρωμερά, μυρωδάτα ρούχα και τα πιάτα στοιβάζονται σε στήλες που πρέπει να καθαριστούν.

Επειδή είμαι μαμά. . . η ώρα του ύπνου αισθάνεται σαν ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο για να προλάβω τα πάντα, ελέγχοντας ανήσυχα την οθόνη του μωρού, γιατί μου λείπει ήδη!


Επειδή είμαι μαμά. . . Ανησυχώ για τα ΠΑΝΤΑ: το φαγητό που δίνω στο μωρό μου, τις τοξίνες και τα χημικά σε αντικείμενα που σχετίζονται με το μωρό, αν το ενθαρρύνω να μαθαίνει αρκετά και ο κατάλογος συνεχίζεται. . .

Επειδή είμαι μαμά. . . Τα μαλλιά μου είναι καθημερινά σε έναν ατημέλητο κότσο, και φοράω πάντα άνετα κολάν και μπλουζάκια.

Επειδή είμαι μαμά. . . Έχω πάντα το μωρό μου μαζί μου, είτε σε μάρσιπο, είτε σε καρότσι, είτε στην αγκαλιά μου.

Επειδή είμαι μαμά. . . Ετοιμάζω συνεχώς λίστες με πράγματα που πρέπει να γίνουν, λίστες με φαγητά που πρέπει να μαγειρευτούν και λίστες με δραστηριότητες που πρέπει να δοκιμάσω.

Επειδή είμαι μαμά. . . Κουβαλώ σνακ και αποξηραμένα φρούτα στην τσάντα με τις πάνες για τις λιγούρες.

Επειδή είμαι μαμά. . . Χρησιμοποιώ μωρομάντηλα όσα και ο μπαμπάς στο «Big Fat Greek Wedding» χρησιμοποιεί το Windex

Επειδή είμαι μαμά. . . Είμαι ειδική στην αλλαγή πάνας.

Επειδή είμαι μαμά. . . Δεν μπορώ να καθίσω σε μια ολόκληρη ταινία χωρίς διακοπές.

Επειδή είμαι μαμά. . . ακόμη και οι κακές μέρες μου είναι καλές επειδή υπάρχει ένα μικρό πρόσωπο που με κοιτάζει χαμογελώντας.

Επειδή είμαι μαμά. . . Έχω μια δουλειά με σημαντικό σκοπό – να μεγαλώσω το παιδί που θα βοηθήσει να αλλάξει αυτός ο κόσμος.

Επειδή  είμαι μαμά. . . το σπίτι μου είναι πάντα ζωντανό, με γέλια και φωνές σε αφθονία.

Επειδή είμαι μαμά. . . Προσεύχομαι για καθοδήγηση, δύναμη και προστασία για την οικογένειά μου. Καθημερινά. Και σχεδόν κάθε δευτερόλεπτο – κάθε μέρα.

Επειδή είμαι μαμά. . . η καρδιά μου ξεχειλίζει πάντα με αγάπη.

Επειδή είμαι μαμά. . . ο κόσμος μου γεμίζει με ένα όμορφο μωρό που κάνει τον κόσμο μου πιο χαρούμενο και πιο φωτεινό.

Επειδή είμαι μαμά. . . Ποτέ ξανά δεν θα είμαι μόνη.

Επειδή είμαι μαμά. . . Δεν θα είμαι ποτέ ξανά η ιδια.

Επειδή είμαι μαμά. . . Είμαι ευλογημένη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ