2018-06-16 10:07:11
Φωτογραφία για Οι μαρινιέρες φωνάζουν καλοκαίρι
Είναι μια μακρυμάνικη μπλούζα με ρίγες που κολακεύει γυναίκες και άνδρες... Θέλετε να ξαναθυμηθούμε την ιστορία της μαρινιέρας; Της Σάντυς Τσαντάκη.

H Βrigitte Bardot στα καλύτερά της. O Pablo Picasso σε δημιουργική φάση, η Coco Chanel ως επαναστάτρια, ο James Dean ως απόλυτο είδωλο. Και αρκετά χρόνια μετά, ο Jean Paul Gaultier και σήμερα η Κate Middleton Η μαρινιέρα, μια απλή, βαμβακερή μπλούζα, λευκή, μπεζ, ήσυχη, με μπλε γραμμές, ναυτική, κλασική, διαχρονική, έρχεται να πάρει τη μεγάλη της εκδίκηση το φετινό καλοκαίρι.

Για να ξαναθυμηθούμε αγαπημένους σταρ του παρελθόντος, από τη Μαντόνα της δεκαετίας του '80, μέχρι τις επιδείξεις μόδας και τις σύγχρονες αναγνώσεις τους, με την πολυφορεμένη μαρινιέρα να βγαίνει σε πολλαπλά αντίτυπα και πατρόν πλέον.

Και ο εφευρέτης της; Πολλοί σχεδιαστές διεκδικούν αυτόν τον τίτλο αλλά η αλήθεια χάνεται κάπου στα λευκώματα και την ιστορία κάθε οίκου. Μας αρκεί ότι την αγαπάμε, μας πηγαίνει, τη φοράμε με μικρό φουλάρι στο λαιμό, ντένιμ παντελόνι, μπαλαρίνες και νιώθουμε ότι είμαστε στις …Κάννες.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ