2018-06-16 18:11:08
Φωτογραφία για Αργεντινή - Ισλανδία 1-1
Με μοιραίο παίκτη, τον Λιονέλ Μέσι, η Αργεντινή στραβοπάτησε στον εναρκτήριο αγώνα της στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η «μπιανκοσελέστε» αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την μαχητική Ισλανδία στο «Spartak Stadium» της Μόσχας, ωστόσο θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ο μεγάλος της αστέρας δεν έχανε πέναλτι στο 63ο λεπτό (το απέκρουσε ο Χάλντορσον).

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για την ομάδα του Σαμπάολο, καθώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 19ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Αγουέρο.

Η απάντηση των Ισλανδών όμως ήταν άμεση καθώς κατάφεραν στο 23ο λεπτό να ισοφαρίσουν με κοντινό πλασέ του πρώην στράικερ του Ολυμπιακού, Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Στο 63ο λεπτό η Αργεντινή είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1, καθώς κέρδισε πέναλτι. Εντούτοις ο Λιονέλ Μέσι που ανέλαβε την εκτέλεση είδε τον Χάλντορσον να αποκρούει την μπάλα.

Αργεντινή-Ισλανδία 1-1

Γκολ: 19' Αγουέρο (Αργεντινή), 23' Φινμπόγκασον (Ισλανδία)

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Αργεντινή: Καμπαγιέρο, Ταλιαγίκο, Μαστσεράνο, Ρόχο, Οταμένμτι, Σάλβιο, Μπίγλια (54' Μπανέγα), Ντι Μαρία (75' Παβόν), Μέσα, Μέσι, Αγουέρο.

Ισλανδία: Χάλντορσον, Σέβαρσον, Άρνασον, Μαγνούσον, Γκούντμουντσον (64' Γκίσλασον), Μπιάρνασον, Σίγκουρντσον (90+1' Σίγκουρντσον), Γκάναρσον (77' Σκούλασον), Χαλφρεντσον, Φινμπόγκασον.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το γλυκό της μαμάς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το γλυκό της μαμάς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ