2018-06-17 01:00:29
Φωτογραφία για Τί πραγματικά σκέφτονται οι άντρες όταν γδύνεστε μπροστά τους;
Οι άνδρες έχουν και αυτοί τις ανασφάλειες τους, αλλά βλέποντας το σώμα σου, δεν μπορούν να αντιληφθούν γιατί τρέφεις αναστολές.

Τους γοητεύεις όταν έχεις αυτοπεποίθηση. Αν συνέχεια προσπαθείς να καλύψεις το στήθος σου, κινείσαι αμήχανα, ή προσπαθείς να κρύψεις τις ατέλειες σου, σίγουρα θα κάνουν ό, τι μπορούν για να νιώσεις άνετα, αλλά δε θα τους γοητεύσεις, τόσο όσο θα μπορούσες αν ήσουν πιο ανοιχτή μαζί τους.

Οι άντρες, στη δίνη του σεξ, κάνουν ένα πράγμα που ίσως να μην έχεις παρατηρήσει. Παγώνουν. Κάνουν μία σύντομη παύση, και παίρνουν μάτι! Για αυτούς, τα οπτικά ερεθίσματα αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της σεξουαλικής διαδικασίας.

Το σώμα σου μπορεί με έναν μαγικό τρόπο να τον υπνωτίσει, ειδικά όταν φοράς μόνο τα σέξι εσώρουχα σου ή και ...τίποτα! Όταν γδύνεσαι μπροστά του, κυριολεκτικά, του πετάγονται τα μάτια έξω! Η καρδιά του χτυπάει σαν τρελή και ξεχνάει ότι ξέρει. «Του τρέχουν τα σάλια.» Πολλές φορές σου δίνει την εντύπωση ότι δεν έχει ξαναδεί γυναίκα γυμνή. Θα μπορούσε να ουρλιάζει σαν λύκος σε κινούμενα σχέδια, αλλά συγκρατείται για να μην έχεις κακή εντύπωση. Τι πραγματικά σκέφτονται τότε;


Εδώ θα μάθεις τα 4 πράγματα που σκέφτονται οι άνδρες όταν σε βλέπουν γυμνή:

«Επιτέλους, μπορώ να κοιτάζω!»

Συχνά οι άντρες γίνονται αντιληπτοί, όταν «παίρνουν μάτι.» Έτσι, κάνουν ότι μπορούν για να φερθούν πολιτισμένα να μη κοιτάξουν το στήθος της συναδέλφου τους στο γραφείο. Μόλις, όμως, τα ρούχα πέφτουν, η πολιτισμένη τους συμπεριφορά, πάει περίπατο. Τότε του δίνεις εσύ απλόχερα τη χαρά να θαυμάσει (κι όχι μόνο!) αυτό που βλέπει.

«Χμ, δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω!»

Μπορεί να έχει χιλιάδες δουλειές να τον περιμένουν στο γραφείο, 10 αναπάντητες κλήσεις από το αφεντικό του και άλλους δύο να τον περιμένουν σε επαγγελματικό meeting, αλλά μόλις γδυθείς εσύ μπροστά του θα τα ξεχάσει όλα «Μακάρι να ήξερα τι θέλει.»

Μη φοβάσαι να του πεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις στο σεξ. Θα κάνεις τη «δουλειά» του πολύ πιο εύκολη και διασκεδαστική. Ψιθύρισε του τις επιθυμίες σου στο αυτί, μετακίνησε τα χέρια του όπου εσύ τα θες και πάρε τον έλεγχο, δείχνοντας του τι σε ανάβει.

«Πόσο τυχερός είμαι!»

Το αίσθημα της ευγνωμοσύνης για αυτό που έχει, έρχεται πολύ πιο εύκολα μπροστά στο γυμνό θέαμα.

Πηγή 

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ