2018-06-17 14:42:35
Φωτογραφία για Λήγουν οι συμβάσεις Παθολόγων, Γενικών Γιατρών και Παιδιάτρων με τον ΕΟΠΥΥ δηλώνει ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού
Κυριακή 17 Ιούνιος 2018

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Αναστάτωση προκαλεί και πάλι ο ΕΟΠΥΥ στους συμβεβλημένους οικογενειακούς γιατρούς καθώς ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού σε μια προσπάθεια να πείσει τον ιατρικό κλάδο να υπογράψει συμβάσεις, δηλώνει πως οι υπάρχουσες λήγουν στις 15 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση του Αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ Τάκη Γεωγακόπουλου και όχι του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ ο οποίος φαίνεται πως έχει με έναν τρόπο απομακρυνθεί από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας για το θέμα, προκαλεί τις έντονες διαμαρτυρίες των γιατρών.

Οι γιατροί οι οποίοι είναι σε μεγάλη πλειοψηφία αντίθετοι με τις νέες συμβάσεις θεωρούν και αυτήν την ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ εκβιαστική προκειμένου να οδηγηθούν σε νέες συμβάσεις με χαμηλές αμοιβές και δεσμευτικό ωράριο. Διαβάστε ΕΔΩ τις …αυξημένες αμοιβές που δόθηκαν: «Με 1 ευρώ η αποζημίωση βάσης για τους οικογενειακούς γιατρούς του ΕΟΠΥΥ! Όλη η απόφαση»

Άγνωστο παραμένει πάντως τι θα γίνει με τους ασφαλισμένους στην περίπτωησ που οι περισσότεροι γιατροί αρνηθούν να υπογράψουν νέες συμβάσεις.

Στην περίπτωση αυτή δε θα επαρκούν οι οικογενειακοί γιατροί για να εγγραφούν όλοι, τη στιγμή μάλιστα που ούτως ή αλλως δεν επαρκούν ούτε αν υπολογίσει κανείς και τις ΤΟΜΥ.

Το ανησυχητικό είναι μήπως οι ασφαλισμένοι-ασθενείς μείνουν και χωρίς Παθολόγους και Παιδιάτρους για να καλύψουν τις ανάγκες τους.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ