2018-06-17 20:12:12
Φωτογραφία για Το Μεξικό προσγείωσε ανώμαλα την παγκόσμια πρωταθλήτρια
Πρώτη «βόμβα» στα γήπεδα της Ρωσίας. Το Μεξικό εμφανίστηκε καλά διαβασμένο κόντρα στην άνευρη Γερμανία, την κέρδισε με 1-0 και της έβαλε δύσκολα από νωρίς. Επτά σερί νίκες σε πρεμιέρες είχαν οι Γερμανοί . Στο 1ο μόλις λεπτό ο Λοσάνο μπήκε πανέμορφα στην περιοχή των Γερμανών αλλά ο Μπόατενγκ τον πρόλαβε σωτήρια, ενώ στο 3’ ο Βέρνερ από δεξιά έκανε το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να περνά μόλις έξω. Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό και  στο 6’ το σουτ του Χούμελς πήγε πάνω στον Οτσόα και στο 10’ ο Νόιερ είπε όχι σε μακρινό σουτ του Ερέρα.

Το Μεξικό πατούσε πολύ καλά στο γήπεδο και στο 13’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ερέρα, ο Μορένο πήρε την κεφαλιά αλλά ο Νόιερ ήταν και πάλι εκεί και στο 16’ ο Σαλσίδο παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ για το Μεξικό. Η μπάλα  πήγαινε πάνω-κάτω και στο 18’ ο Τσιτσαρίτο βρέθηκε σε ιδανικό σημείο αλλά άργησε και κόπηκε ενώ στο 20’ ο Βέρνερ γύρισε μέσα στην περιοχή αλλά ο Οτσόα μπλόκαρε το σουτ του
. Στο 23’ ο Οτσόα είπε όχι σε νέο σουτ του Κρόος, ενώ οι Μεξικανοί ήταν πολύ πιο απειλητικοί αλλά τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια. Όμως στο 35’, ο Λοσάνο από αριστερά άδειασε τον αντίπαλο του και με σουτ έκανε το 0-1. Τα «πάντσερ» άγγιξαν την ισοφάριση στο 39’ καθώς το φάουλ του Κρόος σταμάτησε στο δοκάρι του Οτσόα, που βρήκε και λίγο την μπάλα. Οι Γερμανοί πίεσαν στην επανάληψη, προσπάθησαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ καθώς το Μεξικό ήταν καλά οργανωμένο και στην κόντρα θα μπορούσε να χτυπήσει ξανά στο 57’ αλλά ο Τσιτσαρίτο έκανε τραγική πάσα στον Βέλα. Στο 65ο λεπτό ο Ρόις, ο Κίμιχ έπιασε όμορφο ψαλιδάκι αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 67’ το όμορφο σουτ του Ντράξλερ κόντραρε και πέρασε έξω. Στο ίδιο λεπτό ο Βέρνερ από κοντά έπιασε στην κίνηση το σουτ αλλά και πάλι αστόχησε, όπως και ο Ρόις από πλάγια θέση στο 72’. Τέσσερα λεπτά μετά, το σουτ του Κρόος πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 78’ ο Λαγιούν παραλίγο να κάνει τη ζημιά στην κόντρα. Οι Μεξικανοί έφυγαν ξανά στην κόντρα στο 82΄με τον Λαγιούν να αστοχεί και πάλι και δύο λεπτά μετά ο Οτσόα έσωσε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Κρόος. Στο 89’ ο Γκόμες από κοντά με προβολή δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο ίδιο λεπτό ο Μπραντ με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι κι έξω. 
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ