2012-06-03 12:25:23
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ... ΣΗΚΩΣΕ ΚΟΥΠΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ! (PHOTOS)
Τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μπορεί να μύριζαν... σαμπάνια από πολλά μέτρα μακριά, αλλά, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", οι σημειώσεις του Ντούσαν Ίβκοβιτς (αν και τα γράμματα ήταν του Βαγγέλη Αγγέλου), στους τοίχους μαρτυρούσαν ότι είχε προηγηθεί εντατική μελέτη του αντιπάλου!

Το βίντεο είχε πάρει φωτιά, ενώ το σκάουτινγκ για τον Παναθηναϊκό είχε γίνει με την παραμικρή λεπτομέρεια. Ανάμεσα στις (ουκ ολίγες) παρατηρήσεις-υποδείξεις προς στους παίκτες ξεχωρίζει αυτή που δεν αφορά την τακτική και τον τρόπο αντιμετώπισης του αντιπάλου.

«Συγκέντρωση και πνεύμα μαχητή» έγραφε χαρακτηριστικά με κεφαλαία κόκκινα γράμματα και ο Ολυμπιακός τα είχε και τα δύο στον 5ο τελικό! Εκτός των άλλων υπογράμμιζε το UP TEMPO που θέλει να έχει η ομάδα στην επίθεση, την εντολή να πηγαίνουν στα επιθετικά ριμπάουντ, τη γρήγορη εκτέλεση και το γεγονός να εκμεταλλευτούν τα αργά πόδια των αντιπάλων τους.

Όσο για την άμυνα; Περιορισμός στις ασίστ των Διαμαντίδη και Γιασικεβίτσιους, πίεση στην μπάλα, όπως και το πλάνο για την (πετυχημένη σε όλους τους τελικούς) άμυνα στο pick `n roll του Παναθηναϊκού. Τώρα μπορείτε να πάρετε και εσείς μια «γεύση» από το ημερήσιο briefing του προπονητικού τιμ στους παίκτες της ομάδας...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ