2018-06-20 20:23:23
Φωτογραφία για Ημερίδα I.P.A. Δράμας με θέμα την Επικοινωνία
Σήμερα πραγματοποιείται η ημερίδα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου

    Η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων, εγκαινιάζει έναν κύκλο ενημερωτικών διαλέξεων με θέματα που αφορούν τη σύγχρονη κοινωνία και τον άνθρωπο, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και τον προβληματισμό.

    Στα πλαίσια αυτά, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00΄ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου (ισόγειο), ομιλία με θέμα: «Ας μιλήσουμε για επικοινωνία».

    Επικοινωνία: μια έννοια συνυφασμένη με την παρουσία του ανθρώπου στη γη. Σήμερα η επικοινωνία αποτελεί το απαραίτητο εργαλείο για μια καλύτερη καθημερινή και αποτελεσματική δράση.

    Για τη δύναμη της επικοινωνίας θα μας μιλήσει ο Πρόεδρος της Ένωσης Διαπραγματευτών Ελλάδος (ΕΝΔΙΕ) Ανδρέας Κωνσταντακόπουλος. Με πολυετή εμπειρία ως «Διαπραγματευτής Ομηριών και Κρίσεων» καθόσον υπήρξε Ανώτατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. εκπαιδευμένος από τη New Scotland Yard και το FBI, έχοντας στο ενεργητικό του τον χειρισμό υποθέσεων απαγωγών γνωστών επιχειρηματιών και εφοπλιστών, αεροπειρατεία στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», καθώς και περιπτώσεις ομηριών, που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.


   Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, ενώ θα ακολουθήσει και συζήτηση με τους παρευρισκομένους.

 

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς                           H Γεν. Γραμματέας

 

     ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη

 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ