2018-06-21 08:51:20
Φωτογραφία για Μόνο οι...κοντές μπορούν να καταλάβουν τα παρακάτω
1. Οι άλλοι σε προσφωνούν με υποκοριστικά που τελειώνουν σε –ίτσα και –ούλα (βασικά, κοντούλα) και λένε εξυπνάδες  του τύπου «τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκάλι» (λες και δεν κοστίζουν ακριβότερα όσο μεγαλώνει η συσκευασία)!

2. Όταν αγοράζεις παντελόνι πρέπει να υπολογίζεις στην τιμή άλλα 15 ευρώ που θα δώσεις στη μοδίστρα για να στο κοντύνει. Α, και τα ξεβάμματα που (υποτίθεται) είναι στο γόνατο σε σένα φτάνουν λίγο πάνω από το στρίφωμα.

3. Είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρεις που απαντάει θετικά στην ερώτηση της πωλήτριας «χρειάζεστε βοήθεια;» γιατί απλούστατα δεν φτάνεις μόνη σου ούτε στα μισά από τα ράφια.

4. Πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά για να δεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη από κοντά και το μόνο που βλέπεις από κοντά είναι τα οπίσθια όλων όσων βρίσκονται μπροστά σου (την επόμενη φορά, θα βγάλω εισιτήριο εξέδρα κι ας πάει αρένα η υπόλοιπη παρέα).


5. Είσαι αναγκασμένη να φοράς συνέχεια τακούνια, γιατί διαφορετικά είσαι μονίμως η πιο κοντή της παρέας. Ακόμα και οι σαγιονάρες σου έχουν διπλό πάτο για να δίνουν και λίγο μπόι.

6. Το να βγεις ραντεβού με έναν πολύ ψηλό άντρα το λες και γυμναστική! Όταν επιστρέψεις, οι γάμπες σου πονάνε γιατί αναγκαζόσουν να στέκεσαι στις μύτες των ποδιών όση ώρα σε φιλούσε και ο αυχένας σου είναι πιασμένος για την υπόλοιπη εβδομάδα.

7. Όταν είστε πέντε, σε βάζουν πάντα να καθίσεις στη μέση στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Τι πάει να πει «τα πόδια σου είναι τα πιο κοντά;» Ακόμα και για σένα, είναι πολύ άβολο να ταξιδεύεις έτσι.

7. Μπορεί να περάσεις και μία ώρα με το πρόσωπό σου στο ύψος της μασχάλης ενός συνεπιβάτη στο λεωφορείο 220 μέχρι να φτάσεις Ζωγράφου!

9/ Μερικά ρούχα μοιάζουν να έχουν σχεδιαστεί μόνο και μόνο για να τα νιώθεις σαν να γελάνε στα μούτρα σου όταν κοιτάζεις τις βιτρίνες!

10. Δεν πρόκειται ποτέ να γίνεις μοντέλο της Victoria’s Secret. Καλά, όχι ότι δεν σου λείπουν κι άλλα προσόντα, αλλά γιατί να είσαι αναγκασμένη να ξεγράψεις την καριέρα στο μόντελινγκ με το «καλημέρα»;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ