2018-06-21 08:55:52
Φωτογραφία για Ετοιμάζεται προκήρυξη για μόνιμες προλήψεις γιατρών προσωπικού στα Νοσοκομεία με μοριοδότηση των επικουρικών!
Πέμπτη 21 Ιούνιος 2018

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Προκήρυξη για μόνιμες θέσεις στα νοσοκομεία με ειδική μοριοδότηση για το σημερινό επικουρικό προσωπικό ετοιμάζει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Ειδικότερα όπως προανήγγειλε ο αν.υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μετά και την απόφαση του ΣτΕ που κρίνει παράνομες τις παρατάσεις των συμβάσεων του επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία, ετοιμάζεται προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ για μόνιμο προσωπικό στα νοσοκομεία.

Ήδη σύμφωνα με τον κ.Πολάκη συντάσσεται η πράξη υπουργικού συμβουλίουώστε να εκδοθεί άμεσα και η οποία θα προβλέπει αυξημένη μοριοδότηση των ήδη υπηρετούντων στο ΕΣΥ.

Άλλωστε ήδη το επικουρικό προσωπικό είναι με το ένα πόδι εκτός ΕΣΥ αιφνιδιαστικά. Διαβάστε ΕΔΩ τις λεπτομέρειες: «Νέο «χαστούκι» σε επικουρικούς και νοσοκομεία! Αιφνίδια απόλυση πριν τη λήξη της σύμβασης»

Γι αυτό άλλωστε και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας επισπεύδει τις διαδικασίες προκειμένου να μην αδειάσουν τα νοσοκομεία από προσωπικό και γιατρούς.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ