2018-06-22 01:30:22
Φωτογραφία για Το διαδίκτυο βρήκε τον πιο γοητευτικό άνδρα του Μουντιάλ- Ιδιος με ηθοποιό του Game of Thrones
Έναν λόγο για να βλέπουν και οι γυναίκες ανά τον κόσμο Μουντιάλ βρήκε χτες το διαδίκτυο.

Ο λόγος «ακούει» στο όνομα Ερβέ Ρινάρ, είναι Γάλλος, 49 ετών και πρόκειται για τον προπονητή της εθνικής ομάδας του Μαρόκο.

Μπορεί, λοιπόν, ο ίδιος να έδειχνε την απογοήτευσή του στον φωτογραφικό φακό καθώς εν τέλει η ομάδα του έχασε από την Πορτογαλία με σκορ 1-0, αλλά ο Γάλλος κατάφερε να κάνει το διαδίκτυο να παραμιλάει γι αυτόν για πολλούς λόγους.

Αρχικά πολλοί σχολίασαν πως ο ίδιος μοιάζει απίστευτα με τον τον ηθοποιό Νικολάι Κόστερ-Βάλνταου που υποδύεται τον Τζέιμι Λάνιστερ στο «Game of Thrones» και δεν έχουν και άδικο.

O Τζέιμι Λάνιστερ του «Game of Thrones»

Οσες πάλι δεν βλέπουν Game of Thrones αρκέστηκαν στο να σχολιάσουν την γοητεία του, αναφέροντας πως η θέση του δεν είναι στο γήπεδο, αλλά σε εξώφυλλα περιοδικών.

«Δεν ξέρω ούτε μία ομάδα που να παίζει στο Μουντιάλ, αλλά σίγουρα ξέρω το όνομα ενός προπονητή. Κανείς δεν ξεχνά αυτό το όνομα. Ο Ερβέ Ρινάρ είναι hot», ήταν το σχόλιο μίας γυναίκας στο Twitter.

Βέβαια να σημειωθεί πως η χαρά όσων γοητεύτηκαν από το Ερβέ ξεκίνησε και τελείωσε το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς η χώρα του αποκλείστηκε από το Μουντιάλ με αποτέλεσμα να μην τους δοθεί ξανά η ευκαιρία να τον απολαύσουν στο γήπεδο.

Φωτογραφίες: AP
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ