2018-06-22 15:18:25
Φωτογραφία για Τα Μηχανήματα ΜΧ του 95 ΤΜΧΕΘ (Ρόδος) στην αποπεράτωση αγροτικού δρόμου στη ν. Κάρπαθο (ΦΩΤΟ)
Στρατός Ξηράς παρών παντού: με Μηχανήματα ΜΧ του 95 ΤΜΧΕΘ της 95 ΑΔΤΕ προχωρά ο αγροτικός δρόμος Καρπάθου

Κλιμάκιο του 95 Τάγματος Μηχανικού Εθνοφυλακής (95 ΤΜΧΕΘ) Ρόδου, εργάστηκε στη νήσο Κάρπαθο, με τη συνδρομή 2 Μηχανημάτων (1 προωθητής γαιών και 1 εκσκαφέας τάφρου με σφύρα), για την αποπεράτωση αγροτικού δρόμου 5 χιλιομέτρων, Αυλώνας– Κοιλίους Κοινότητας Ολύμπου ΚΑΡΠΑΘΟΥ.

Οι εργασίες ξεκίνησαν την 26 Φεβρουαρίου 2018 και διεκόπησαν την 26 Μαΐου 2018. Από την 01 Ιουνίου 2018 έχουμε επανέναρξη, ενώ μέχρι σήμερα η πρόοδος των εργασιών βρίσκεται στο 32% της ολοκλήρωσης του έργου.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχες κινήσεις γίνονται πανελλαδικά, ενώ προσφάτως στα πλαίσιο της υλοποίησης των περιβαλλοντικών παρεμβάσεων, ο δήμος Κυθήρων προχωράει και σ’ ένα ευρύ σχέδιο αναβάθμισης του οδικού δικτύου του νησιού, με στόχο την αύξηση της οδηγικής ασφάλειας και την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη κι όπως παραδέχεται ο δήμαρχος Κυθήρων, σημαίνοντα ρόλο διαδραματίζει ο Στρατός Ξηράς, καθώς με μηχανήματα του τελευταίου υλοποιείται συντήρηση μέρους του οδικού δικτύου και διαπλατύνσεις, όπου κρίνονται αναγκαίες.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:
(iporta.gr)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ