2018-06-22 15:45:23
Φωτογραφία για Το πιο απλό πράγμα που πρέπει να κάνεις στην πρώτη γνωριμία για να σε ερωτευτεί!
Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποιο είναι το «μυστικό» για να σε ερωτευτεί και να κάνετε μακροχρόνια σχέση Δεν φαίνεται να κοιτούν τα ίδια πράγματα τελικά άνδρες και γυναίκες όταν επιλέγουν τους συντρόφους, σύμφωνα και με τα συμπεράσματα μίας νέας έρευνας που εξετάζει τα πρότυπα της πρώτης γνωριμίας.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν είναι το πιο σημαντικό για να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση. Οι άνδρες θεωρούσαν την γυναίκα που είχε ανταποκριθεί σε μια σοβαρή συζήτηση, ως πιο θηλυκή, ωστόσο οι γυναίκες δεν ταύτιζαν την ανταπόκριση με τον ανδρισμό.

Για τους άνδρες, δηλαδή, οι γυναίκες που είχαν δείξει ενδιαφέρον να ακούσουν την ιστορία τους θεωρούνταν πιο θηλυκές και τους προκαλούσαν ερωτική διάθεση καθώς και μεγαλύτερη επιθυμία για δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης.

«Περιμένουμε από τις γυναίκες να νοιάζονται περισσότερο και να ανησυχούν για τους άλλους, συγκριτικά με τους άνδρες. Οι τελευταίοι περιμένουμε να έχουν τον έλεγχο του πρώτου ραντεβού», σχολιάζει η επικεφαλής της έρευνας.

Δώσε λοιπόν προσοχή σε ότι σου λέει και μην κοιτάς το κινητό σου όταν σου αναλύει το πρόβλημά του, για να τον κερδίσεις μια για πάντα!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ