2018-06-29 20:28:47
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Βόνιτσα και στη περιοχή Χώρα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ- ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ! -Η απόλυτη διαστρέβλωση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. -Δημοτικοί Σύμβουλοι υπάρχουν;...
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Τα πάντα στη δημοσιότητα.

Πάρτε το μέλλον του Δήμου  στα χέρια σας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ      ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

Αγαπητοί Αναγνώστες

     Σήμερα   θα ενημερωθείτε για ένα θέμα που είναι ενδεικτικό του τρόπου που λειτουργεί το Δημοτικό Συμβούλιο, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και ταυτόχρονα αναδεικνύει τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες του Δημάρχου κ. Αποστολάκη αλλά και τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες που έχει ο πρώην αποτυχημένος Δήμαρχος κ. Σολδάτος , ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνος και φυσικά οι Δημοτικές ομάδες των δύο Δημοτικών Αρχών του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας αλλά και η Δημοτική ομάδα του Δημάρχου κ. Αποστολάκη του πρώην Δήμου Ανακτορίου.


      Παρακαλώ προσέξτε πως από ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ  έγινε  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ για να καταλήξει ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ!!!!!!!. Πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας και έχουν την εντύπωση ότι είμαστε ΗΛΙΘΙΟΙ.. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή......  

   Την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του κ. Κουνέλης προτείνει να συζητηθεί εκτός ημερησίας διάταξης το θέμα "Εγκριση εκμίσθωσης δημοτικού καταστήματος στη θέση "Χώρα"  της Δ.Κ Βόνιτσας". 

        Ήμουν παρών στη συνεδρίαση αυτή όπως πράττω σχεδόν ανελλιπώς από το καλοκαίρι του 2013. Παρακάτω είναι η αρχική ανάρτηση της απόφασης του ΔΣ. Πράγματι αυτή ήταν η συζήτηση και η απόφαση του ΔΣ...

       Πόσο πολιτικό θράσος μπορεί να έχει κάποιος για να μιλά για ύπαρξη παραδοσιακού καφενείου στη θέση  "Χώρα" της Βόνιτσας;  

     -Αν οι κυρίες και οι κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ψήφισαν σύμφωνα με την απόφαση, την επανεκμίσθωση του παραδοσιακού καφενείου δεν εξαπατούν τους Δημότες και δεν τους θεωρούν ηλιθίους τότε ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ...

       Εσείς κ. Φερεντίνο  από το 2011 μέχρι το 2014 μιλήσατε ποτέ και που για αυτό το θέμα; -Zητάτε να τηρηθεί η νομιμότητα. Ναι να τηρηθεί. Δηλαδή από την 14-10-2008 μέχρι την 13-10-2017 η νομιμότητα είχε τηρηθεί; -Tι συμβαίνει εδώ; -Tι σας συγκρατεί κ Φερεντίνο και εκτίθεστε πολιτικά; Kαι όταν λέω ότι δεν κάνετε Αντιπολίτευση έχω άδικο;

         Δεν συμμετέχω σε ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ λέει ο κ Λιάπης. Ο Δήμαρχος και ουδείς από τους συμβούλους της πλειοψηφίας ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ. -Τι συμβαίνει εδώ;

      Δήμαρχε κ. Αποστολάκη η αλήθεια στο τέλος λάμπει. Το θέμα αυτό, όπως και πολλά άλλα ΑΠΟΤΕΛΕΙ το πολιτικό σας Βατερλό.  Οι Δημότες μαθαίνουν τα πάντα. 

*****************

Προχωρούμε παρακάτω..... 

      Έχουμε καινούργια ανάρτηση που το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ γίνεται ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.  -Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου τι συμβαίνει εδώ;   

Παρακαλώ δείτε την ανάρτηση......

        Είναι ολοφάνερες οι διαφορές στις δύο αναρτήσεις για το ίδιο θέμα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 5ης -6-2018. -Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου γνωρίζετε πως ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; Ποιος ή ποιοί το διέπραξαν; 

**************

Συνεχίζοντας παρακάτω το Παραδοσιακό Καφενείο το οποίο έγινε Δημοτικό Κατάστημα μετατρέπεται σε ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ...

       

      Την 19η  Ιουνίου 2018, ημέρα Τρίτη συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με θέμα "Περί καθορισμού διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση Δημοτικού Καταστήματος στη Θέση Χώρα του Δ.Δ Βόνιτσας".  ΑΔΑ ( ΨΒ34Ω6Ζ-Ε20).

Ακολουθεί περίληψη της ανάρτησης: 

      Παρόντα Μέλη, ο κ. Αποστολάκης Γεώργιος –Θεόδωρος, Πρόεδρος, ο κ. Στούπας, ο κ. Φραδέλος, ο κ. Προδρομίτης, ο κ. Κασόλας, ο κ. Λιάπης, η κα Λίτου (αναπλήρωσε τη κα Πανταζή).

         Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Δήμαρχος κ. Αποστολάκης εισηγούμενος το θέμα είπε ότι με την αριθμ 96/2018 απόφαση του ΔΣ πρέπει η Οικονομική Επιτροπή να προβεί στον καθορισμό των όρων διακήρυξης πλειοδοτικης δημοπρασίας εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στη θέση Χώρα του ΔΔ Βόνιτσας.

     Ο κ. Λιάπης ανάμεσα στα άλλα είπε, όχι επισημαίνοντας ότι εδώ παρουσιάζονται χαρτιά ως όροι διακήρυξης από τα οποία  δεν προκύπτει η νομιμότητα του κτιρίου κλπ.

      Ο κ. Κασόλας συμφώνησε αρκεί να εξασφαλιστούν οι νόμιμες διαδικασίες που απαιτούνται ώστε να μην στραφούν οι εκμισθωτές εναντίον του Δήμου.

         Η Οικονομική Επιτροπή κατά πλειοψηφία αποφάσισε τη κατάρτιση των όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Δημοτικού Καταστήματος. Ανάμεσα στους άλλους όρους έχουμε:

1)-Το εμβαδόν του προς εκμίσθωση καταστήματος με εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 36,39 τμ (25 τμ Κατάστημα, και 11,39 τμ τουαλέτες) βρίσκεται στη θέση "Χώρα" του ΔΔ Βόνιτσας  σε γήπεδο εμβαδού 407,13 τμ και θα λειτουργεί ως  ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο σύμφωνα με όρους , αφού πρώτα εγκριθούν από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτ/νιας και Λευκάδας και αφού από τον μισθωτή εκτελεστούν  μερικές εργασίες.

2)-Ως κατώτατο όριο μισθώματος ορίζεται το ποσό των 1.200 ευρώ ετησίως, αναπροσαρμοζόμενο κάθε χρόνο σύμφωνα με τον ετήσιο πληθωρισμό.

3)-Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται σε εννιά έτη.

Μειοψήφησε ο κ. Λιάπης Νικόλαος.

     Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, τους Αρμόδιους Αντιδημάρχους και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και να ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ως ότι αφορά την αξιοποίηση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

Αγαπητοί Συνδημότες

      Προφανώς αισθάνομαι οργή και αγανάκτηση με αυτά που συμβαίνουν. Σταματώ εδώ. Σε κατάλληλο χρόνο θα γράψω πολύ περισσότερα.

     Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 

    Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης βρίσκεται σε πορεία ελεύθερης πτώσης. 

  Ο Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης  κ. Φερεντίνος δεν θέλει, δεν μπορεί ή κάτι τον συγκρατεί να παίξει το θεσμικό του ρόλο.

Πάρτε το μέλλον του Δήμου στα χέρια σας. 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

*********

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: 

Περί καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση Δημοτικού καταστήματος στη θέση Χώρα του Δ.Δ Βόνιτσας....

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ ΕΔΩ:

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ