2018-06-29 20:24:18
Φωτογραφία για Αυτό είναι το γράμμα που άφησε ο «φτερωτός Μαραντόνα» για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου
Νέα τροπή παίρνει η ληστεία που έγινε το πρωί της Τετάρτης σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή του Ζωγράφου Η ληστεία συνδέεται με την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του στα Εξάρχεια στις 12 Οκτωβρίου 2017.

Οι δύο υποθέσεις συνδέονται καθώς μετά την ληστεία στο  κοσμηματοπωλείο ένας από τους δράστες άφησε ένα σημείωμα γραμμένο με μπλε στυλό και υπογεγραμμένο με κόκκινο από τον «φτερωτό Μαραντόνα». Στο σημείωμα ο δράστης ομολογούσε πως είναι ο δεύτερος καταζητούμενος για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ο γνωστός δικηγόρος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο γραφείο του, στα Εξάρχεια.

Ο δράστης όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 τόνιζε χαρακτηριστικά: «ΠΡΟΣ ΓΑΔΑ… Στην υπόθεση του κυρίου Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γινόταν έτσι όπως έγινε. Δεν το ήξερα … Μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα. Φτερωτός Μαραντόνα».


Οι αστυνομικοί που παρέλαβαν το σημείωμα εκτιμούν ότι ίσως ο δράστης προσπαθεί να… λειάνει το έδαφος για ενδεχόμενη μελλοντική παράδοσή του στις αρχές.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Στις 12 Οκτωβρίου 2017 δύο Αλβανοί πήγαν στο δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου για τον εκφοβίσουν, για λογαριασμό ομοεθνών του που βρίσκονταν στη φυλακή. Τότε ο ένας πυροβόλησε με αποτέλεσμα ο δικηγόρος να χάσει τη ζωή του. Στα τέλη του ίδιου μήνα οι αστυνομικοί συνέλαβαν στην Πάτρα έναν 32χρονο που φέρεται ως ο άνθρωπος που σκότωσε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Ο συνεργός του είχε προλάβει να εξαφανιστεί και δεν εντοπίστηκε.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ