2018-07-01 09:40:47
Φωτογραφία για Τα δύο πρόσωπα που είπαν «όχι» στον ΣΚΑΪ...
Εδώ κι αρκετό καιρό γίνονται συζητήσεις μεταξύ των στελεχών του ΣΚΑΙ και του Σίγμα Κύπρου για να ετοιμάσουν ένα νέο παιχνίδι που θα καλύψει το κενό του «survivor» στην prime time ζώνη.

Αυτό βρέθηκε και έχει τίτλο «Σκάσε και κολύμπα». Μάλιστα, άρχισαν να στήνονται ειδικές κατασκευές από το εξωτερικό σε παραλία της Αττικής, ενώ αυτό το διάστημα γίνονται κάστινγκ για να επιλεγούν οι παίκτες που θα περάσουν τις δοκιμασίες.

 Πληροφορίες θέλουν δύο ομάδες, που θα αποτελούνται από επτά παίκτες η καθεμία, με αρχηγό έναν «διάσημο», να διεκδικούν τη νίκη σε εβδομαδιαία Βάση. Αν και για την παρουσίαση του συζητούσαν η Λάουρα Μάργες και ο Ορέστης Τσανγκ από το «survivor», τελικά φαίνεται πως αυτές οι σκέψεις δεν προχώρησαν.

Το tvnea.com σας αποκαλύπτει δύο πρόσωπα που δέχθηκαν πρόταση για τη συγκεκριμένη παραγωγή, αλλά αρνήθηκαν για διαφορετικούς λόγους. Το πρώτο είναι ο Γιώργος Λέντζας, ο οποίος βρίσκεται στο "περίμενε" με τον ΑΝΤ1, ώστε να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Μαυρίδη σε ένα νέο concept.

Το δεύτερο πρόσωπο είναι ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, που όμως δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να διακόψει τη συνεργασία του με STAR. Το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος του μήνα και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να βρίσκεται στην πρωινή εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου".

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ