2018-07-02 13:56:59
Φωτογραφία για Τζέσυ Παπουτσή: Γιατί φορούσε πάντα μαύρα ρούχα - Η άγνωστη οικογενειακή τραγωδία που την λύγισε
Στις δημόσιες εμφανίσεις της η Τζέσυ Παπουτσή, η οποία έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής (01.07.2018), συνήθιζε να φορά μαύρα ρούχα Σε συνέντευξή της το 2013 , όταν την ρώτησαν γιατί φοράει συνεχώς μαύρα, η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι τα φοράει ως ένδειξη αγάπης στο σύζυγό της Γιάννη Μάνιο -για την απώλεια της αδελφής του και της οικογένειας της σε τροχαίο δυστύχημα.

«Ναι φοράω και θα το κάνω για πολύ καιρό ακόμη. Ο Γιάννης αξίζει όχι μόνο αυτό το ελάχιστο πράγμα, αλλά πάρα πολλά ακόμη. Μου φέρθηκε με μεγάλη αγάπη στην πορεία της ζωής μας. Είναι ουσιαστικός σύντροφος. Είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Συνεχίζω να πιστεύω και να σκέφτομαι ότι κάποιος λόγος υπήρχε για αυτή την τραγωδία. Ήταν μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Δεν ξέρω πόσο εύκολο θα ήταν να έμενε πίσω ένας από τους τέσσερις…», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορείς να το ξεπεράσεις (σ.σ.την ξαφνική απώλεια των τεσσάρων συγγενών).


Η ζωή της Τζέσυς Παπουτσή δεν υπήρξε στρωμένη με ροδοπέταλα και οι μεγάλες στενοχώριες μόνον καλό δεν της έκαναν. Αντιθέτως, τη λύγισαν, τη βύθισαν στο πένθος...

Μία τέτοια στιγμή ήρθε στη ζωή της το 2012, τέσσερα χρόνια αφότου είχε παντρευτεί με τον δεύτερο και τελευταίο σύζυγό της Γιάννη Μανιό. Η αδελφή του, Γεωργία, η οποία ήταν λέκτορας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων κι έμενε στην Ιτέα Φωκίδας με την οικογένεια της έχασε ξαφνικά τη ζωή της και μαζί της σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο σύζυγός της και τα δύο τους παιδιά, 11 και 14 χρόνων αντίστοιχα.

Το τραγικό δυστύχημα της οικογένειας του συζύγου της που τη λύγισε!

Το απίστευτο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε μία ολόκληρη οικογένεια συνέβη μεσημέρι, στο 11ο χλμ. της εθνικής οδού Λαμίας- Άμφισσας. Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, είχαν για προορισμό τους τη Μονή Δαμάστα στο Μπράλο όπου επρόκειτο να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας.

Το γεγονός αυτό τη συντάραξε, την καταρράκωσε και τη βύθισε για αρκετό καιρό στο πένθος μέχρι που, τρία χρόνια μετά χρειάστηκε η Τζέσυ να παλέψει για τη δική της ζωή μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ