2018-07-02 14:07:30
Φωτογραφία για Καγιά VS Αραβανή: «Κλείσανε» τα ονόματα στις επιτροπές και μένουν οι υπογραφές
Όχι ένα αλλά δύο σόου μόδας έρχονται τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το Next Top Model, το ριάλιτι μόδας που δημιούργησε η Tyra Banks (η οποία είναι και μέλος της κριτικής επιτροπής, αφού η νέα δομή –ο 24ος κύκλος ολοκληρώθηκε στις ΗΠΑ τον περασμένο Απρίλιο– δεν έχει ευκρινή ρόλο παρουσιάστριας), επιστρέφει. Το σόου που στην Ελλάδα προβλήθηκε πρώτη φορά στον ΑΝΤ1 τώρα θα προβάλλεται στο Star με τη Βίκυ Καγιά σε κεντρικό ρόλο (τον αντίστοιχο της Banks), ενώ για την κριτική επιτροπή μετά από πολλά δοκιμαστικά οι επικρατέστεροι είναι ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης, ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός και το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που τα τελευταία χρόνια μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Νέα Υόρκη και Αθήνα. Το σόου θα αναζητά τις επόμενες Ελληνίδες τοπ μόντελ, όπως λέει άλλωστε και ο τίτλος του σόου, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται τον Οκτώβριο. Βέβαια τα πρώτα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα.

Το δεύτερο σόου fashion περιεχομένου δεν θα αναζητά μοντέλα, αλλά σχεδιαστές μόδας και θα το δούμε στο νέο πρόγραμμα του Epsilon (το οποίο πιθανότατα θα αλλάξει όνομα, αλλά δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί η νέα ονομασία με την οποία θα καλωσορίσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν)
. Είναι το γνωστό Project Runway, με παρουσιάστρια τη Heidi Klum, το οποίο έχει κάνει στις ΗΠΑ 16 σεζόν και από την κριτική του επιτροπή έχουν περάσει από τον Michael Kors μέχρι τον Zac Posen. Επικρατέστερη για το ρόλο της παρουσιάστριας είναι η Ευαγγελία Αραβανή (για ένα διάστημα ακούστηκε έντονα και το όνομα της Αθηνάς Οικονομάκου), ενώ στην κριτική επιτροπή οι επικρατέστεροι είναι ο σχεδιαστής Απόστολος Μητρόπουλος, η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και ο fashion director Μιχάλης Πάντος. Tην ερχόμενη εβδομάδα, την Τρίτη, αναμένεται να γίνει το πρώτο επίσημο δοκιμαστικό με όλη την ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις το Project Runway να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα – και όχι μία, όπως στο εξωτερικό.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ