2018-07-03 14:59:51
Φωτογραφία για Στέλνουν μέσω…Γερμανίας 5.000 λαθρομετανάστες σε χωριό 2.500 κατοίκων στη Σάμο???
Αυτές είναι οι…παρενέργειες της συμφωνίας Τσίπρα για το προσφυγικό στις Βρυξέλλες.

Σοκ στην τοπική κοινωνία των Μυτιληνιών Σάμου από την πληροφορία ότι αναμένονται 5.000 νέοι λαθρομετανάστες μετά τη συμφωνία Τσίπρα-Μέρκελ για μετεγκατάσταση λαθρομεταναστών από την Ευρώπη στην Ελλάδα – Λαϊκή συνέλευση την Τετάρτη 4 Ιουλίου!

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Φωτιές άναψε η τελευταία διαρροή του εγγράφου του Γενικού Γραμματέα Υποδοχής Ανδρέα

Γκουγκούλη προς το ΓΕΕΘΑ/ΚΕΣΟΔΠ στις 22-6-2018 και με αριθμό πρωτοκόλλου 176 που ζητά την παραχώρηση στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής του ανενεργού στρατοπέδου( ΠΒ) Ανθυπολοχαγού Γεωργίου Μοσχονά στην Σάμο προκειμένου «να προετοιμαστεί κατάλληλα για την υποδοχή υπηκόων τρίτων χωρών».

Σύμφωνα με το 24wro.com ήδη η την προσεχή Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 7 η ώρα το απόγευμα συγκαλείται για το θέμα Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων στους Μυτιληνιούς .

Αξίζει να σημειωθεί – για να γίνει αντιληπτή η εγκληματική πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – ότι η εν λόγω Δημοτική Κοινότητα Σάμου αριθμεί μόλις 2.500 κατοίκους, ενώ προγραμματίζεται μεταφορά 5.000 λαθρομεταναστών!

Μάλιστα χθες, Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, ξέσπασε φωτιά στο στρατόπεδο, η οποία κατασβέστηκε με τη συνδρομή της πυροσβεστικής και κατοίκων των Μυτιληνιών!
el.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ