2018-07-05 07:41:15
Φωτογραφία για Πάφος: Πήδηξε την περίφραξη για να προλάβει το... αεροπλάνο
Έγινε και αυτό χθες το πρωί στο αεροδρόμιο Πάφου: Ένας επιβάτης, βλέποντας ότι είχε καθυστερήσει και έχανε τη πτήση του, δεν δίστασε να πηδήξει από την περίφραξη του χώρου διακίνησης αεροσκαφών με στόχο να... προλάβει το αεροπλάνο πριν κλείσει τις πόρτες του. Τον πρόλαβαν ωστόσο οι αρχές και αντί στο αεροπλάνο, κατέληξε στο αστυνομικό κελί.

Η πρωτοφανής υπόθεση διαδραματίσθηκε ενωρίς το πρωί όταν πολωνός κάτοικος Πάφου μετέβη με την οικογένεια του στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσει με πτήση της Ryanair για την Κρακοβία. Ο εν λόγω επιβάτης αποβίβασε τα μέλη της οικογένειας του στην αίθουσα αναχωρήσεων και ο ίδιος μετέβη με το αυτοκίνητο για να το σταθμεύσει σε χώρο στάθμευσης και να μεταβεί και αυτός στη συνέχεια στον χώρο αναχωρήσεων.

Φαίνεται όμως ότι η όλη διαδικασία της εξεύρεσης χώρου στάθμευσης τράβηξε σε μάκρος, με αποτέλεσμα όταν ο πολωνός έφθασε πια στον χώρο αναχωρήσεων, διαπίστωσε ότι η διαδικασία της επιβίβασης είχε ολοκληρωθεί και η πύλη είχε κλείσει. Παρά τις προσπάθειες του να πείσει τους αρμόδιους ότι πρέπει να προχωρήσει, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα το εν λόγω άτομο να χρησιμοποιήσει άλλες μεθόδους:


Βγαίνοντας από το κτίριο των επιβατών, μετέβη στην περίφραξη του αεροδρομίου, σκαρφαλώνοντας σε αυτήν και επιχειρώντας να εισέλθει στον χώρο στάθμευσης αεροσκαφών προκειμένου να μπει στο αεροπλάνο που ήταν ακόμη στο χώρο, χωρίς να έχει τροχοδρομήσει.

Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια έγινε ωστόσο αμέσως αντιληπτή από τις δυνάμεις ασφαλείας του αεροδρομίου που τον συνέλαβαν πριν προλάβει να εισέλθει σε απαγορευμένους χώρους διακίνησης. Ο πολωνός μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, όπου ανακρινόμενος ισχυρίστηκε ότι κατείχε κανονικά το εισιτήριο και την κάρτα επιβίβασης, για αυτό και θεώρησε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα στο να μεταβεί από μόνος του πεζή στο αεροσκάφος.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ