2018-07-05 15:21:13
Φωτογραφία για Tα μυστικά των Καρυάτιδων - Βραδινή ξενάγηση στο Nέο Μουσείο της Ακρόπολης
Μια όμορφη και ξεχωριστή ευκαιρία να απολαύσουν το Μουσείο Ακρόπολης όταν οι περισσότεροι επισκέπτες θα έχουν αποχωρήσει προσφέρει το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute σε όσους δηλώσουν συμμετοχή «σε µια αξέχαστη νυχτερινή ξενάγηση, στο πιο φημισμένο μουσείο του κόσμου».

Στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, λοιπόν, συνεχίζουν τον κύκλο ξεναγήσεών τους το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute. Η ξενάγηση θα ξεκινήσει από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και στη συνέχεια θα γίνει περπάτημα προς το Μουσείο της Ακρόπολης «έχοντας έτσι την ευκαιρία να το δούμε να λάμπει φωτισμένο κάτω από τον Αττικό ουρανό», όπως σημειώνουν.

Κι οι οργανωτές αυτής της βόλτας καταλήγουν: «Μικρά και μεγάλα μυστικά θα αποκαλυφθούν μέσω της ιστορίας όπου θα σας ταξιδέψει πολλές χιλιετίες πίσω. Ελάτε να ανακαλύψουμε τα μυστικά των Καρυάτιδων που “ξαναγεννήθηκαν” με τη βοήθεια της τεχνολογίας, και να θαυμάσουμε τις μετώπες του Παρθενώνα, τις κόρες, τους κούρους και τα χρωματιστά αγάλματα».


Info:

Ημερομηνία: Παρασκευή 6 Ιουλίου, 19:00

Αφετηρία: Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Τερματισμός: Μουσείο Ακρόπολης

Διάρκεια Ξενάγησης: 1, 5 ώρες

Συνολική Διάρκεια Δράσης: 2 ώρες

Πληροφορίες: 2103250341

[email protected]

Σημείο συνάντησης:

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Τριπόδων 23, Πλάκα (ΜΕΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗ)
Πηγή  Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ