2018-07-05 18:00:55
Φωτογραφία για Τέλος η Ντορέττα Παπαδημητρίου από τον ΣΚΑΙ;
Τις εξετάσεις της με επιτυχία έδωσε, για ακόμα μια φορά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση αναλαμβάνοντας να φέρει εις πέρας δυο live projects, το ΕΔΩ και το Survivor Πανόραμα, στο ΣΚΑΙ.

Τι μέλλει γενέσθαι όμως τηλεοπτικά με την παρουσιάστριας και τη συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου μετά το τέλος του Survivor;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, η Ντορέττα έχει κάνει ήδη τα πρώτα ραντεβού με τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού τα οποία όμως δεν κατέληξαν κάπου. Η παρουσιάστρια, η οποία είχε υπογράψει με τον σταθμό μόνο για τα συγκεκριμένα projects, χωρίς να έχει κάποιο συμβόλαιο εν ενεργεία, όπως φαίνεται δε θα συνεχίσει να ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρά την καλή θέληση και των δυο πλευρών για συνεργασία δεν υπάρχει κάποιο project που να της έχει προταθεί και να την ενδιαφέρει ώστε να αξιοποιηθεί στο σταθμό και την επόμενη σεζόν
. Συνεπώς μετά το τέλος του Survivor Πανόραμα, το Σάββατο 14 Ιουλίου – με καλεσμένο το νικητή του Survivor – η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποδεσμεύεται από τον ΣΚΑΙ. Τυπικά αναμένεται να γινει ένα τελικό ραντεβού με τις δύο πλευρές, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν καταφέρει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσιάστρια, έχει ήδη κάνει ραντεβού με ακόμα ένα κανάλι και βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να επιλέξει το καλύτερο δυνατό για το νέο της τηλεοπτικό βήμα.

Μέχρι στιγμής το μόνο σίγουρο είναι η θεατρική παράσταση που θα πρωταγωνιστεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου, το «Μαριχουάνα STOP», του Γιώργου Βάλαρη, που θα υποδυθεί το ρόλο της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ