2018-07-07 12:46:44
Φωτογραφία για 5 απλές αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις για να αυξήσεις το στήθος σου
Θα ξεκινήσουμε αυτό το άρθρο με κάτι δυσάρεστο. Δυστυχώς, ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό γυναικών σε όλο τον κόσμο δεν είναι ευχαριστημένες με το μέγεθος του στήθους τους.

Δεν θα συζητήσουμε για τις αιτίες πίσω από αυτό. Γεγονός είναι ότι πολλές από αυτές τις γυναίκες προτίθενται να μπουν κάτω από το νυστέρι και να κάνουν μια εγχείρηση αύξησης στήθους.

Αυτός είναι ένας τρόπος, φυσικά. Αλλά υπάρχει και ένας άλλος τρόπος να βελτιώσεις κατά πολύ την εμφάνιση του στήθους σου. Ναι, καλά το μάντεψες: γυμναστική.

Αλλά μπορεί η γυμναστική πραγματικά να αυξήσει το στήθος σου;

Η άσκηση αναγκάζει το στήθος σου να αναπτυχθεί. Με συγκεκριμένη γυμναστική, μπορείς να χτίσεις τους θωρακικούς μύες, προϋποθέτει όμως να κάνεις τις σωστές ασκήσεις.

Οι ειδικοί από το iconfitness.gr μας δίνουν τα φώτα τους 1. Δοπύλεψε αυτά τα πους – απς Όπως θα έχεις καταλάβει μέχρι τώρα, αυτός είναι ο πιο παραδοσιακός τρόπος να εξασκήσεις την περιοχή του στήθους σου. Πώς να τα κάνεις: ξεκίνα βάζοντας και τις δύο παλάμες σου στο πάτωμα, με τα δύο χέρια και πόδια σε απόσταση ίση με το φάρδος των ώμων. Τώρα έρχονται τα δύσκολα: χαμήλωσε το σώμα σου λυγίζοντας τους αγκώνες, και μετά σπρώξε τον εαυτό σου πάνω πάλι. Αν σου είναι πολύ δύσκολο να στηρίζεσαι στα δάχτυλα των ποδιών σου, μπορείς να γονατίζεις καθώς κάνεις τα πους-απς.

2. Πους-απς, αλλά χρησιμοποιώντας έναν τοίχο Καλά νέα για αυτούς που ξεκινούν γυμναστική: αυτή είναι η πιο εύκολη άσκηση από όλες σε αυτήν τη λίστα. Είναι το ίδιο όπως τα κανονικά πους-απς, αλλά πρέπει απλώς παράλληλα να σπρώχνεις έναν τοίχο. Βάλε τα πόδια σου σε απόσταση από έναν τοίχο. Μετά βάλε τις παλάμες σου επάνω στον τοίχο και λύγισε τα χέρια σου. Ορίστε, πους-απς στον τοίχο.

3. Dumbbell Flyes (Εκτάσεις με αλτήρες) Σημείωση: μπορείς να κάνεις όλες αυτές τις ασκήσεις στο σπίτι σου. Αλλά για κάποιες, όπως αυτή, θα χρειαστείς βαράκια. Ξάπλωσε σε ένα επικλινή πάγκο κρατώντας έναν αλτήρα σε κάθε χέρι πάνω από το στήθος σου. Αυτή θα είναι η αρχική σου θέση. Διατηρώντας μία μικρή κάμψη στους αγκώνες χαμήλωσε αργά το βάρος μέχρι να αισθανθείς ένα τέντωμα στο στήθος σας. Πίεσε σηκώνοντας τους αλτήρες πίσω πάνω από το στήθος σου και σταμάτα την κίνηση στην κορυφή προτού τους κλειδώσεις. Κάνε μία παύση και επανέλαβε την κίνηση.

4. Βυθίσεις στήθους Με τις βυθίσεις στήθους θα δουλέψεις τους μύες του στήθους καθώς και τους τρικέφαλους. Αν κάνεις αυτές τις ασκήσεις στο σπίτι σου, μπορείς απλά να τις κάνεις χρησιμοποιώντας την άκρη μιας καρέκλας. Επίσης, μπορείς να κάνεις βυθίσεις προς το πάτωμα με τα γόνατά σου να κοιτούν επάνω και τις παλάμες στο πάτωμα, πίσω σου. Χαμήλωσε το σώμα σου λυγίζοντας τους αγκώνες σου, και πριν ακουμπήσεις το πάτωμα, σπρώξε το σώμα σου πάλι προς τα επάνω.

5. Ανασηκωμένα Πους – απς Αυτή είναι μάλλον η πιο δύσκολη άσκηση σε αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής. Με τις παλάμες στο πάτωμα, ανασήκωσε τα πόδια σου χρησιμοποιώντας την άκρη ενός καναπέ ή μια μπάλα γυμναστικής. Ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας που αντέχεις, ανασήκωσέ τα πιο ψηλά, αν θέλεις μεγαλύτερη πρόκληση. Χαμήλωσε το σώμα σου και μετά… ξέρεις πλέον πώς πάει.

Μην ξεχνάς να κάνεις αυτές τις ασκήσεις αργά και σταθερά, σε καθημερινή βάση. Η αύξηση του μεγέθους του στήθους με γυμναστική μπορεί να γίνει. Δεν θα γίνει μέσα σε μια νύχτα. Βεβαιώσου ότι παραμένεις σταθερή στο σχέδιο και θα δεις τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ