2018-07-07 12:48:00
Φωτογραφία για Μπισκότα με χασίς και μανιτάρια έφτασαν με δέματα στην Κω
Συνελήφθη ένας 34χρονος Έλληνας μαζί με την 29χρονη αλλοδαπή φίλη του

Μαζεμένα παρέλαβε τρία δέματα γεμάτα ναρκωτικά που είχαν σταλεί ταχυδρομικώς στην Κω από χώρα του εξωτερικού, ένας 34χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη μαζί με την 29χρονη αλλοδαπή φίλη του. Τα δέματα περιείχαν χασίς σε διάφορες μορφές, ακόμη και σε... μπισκότα, αλλά και παραισθησιογόνα μανιτάρια και άλλες άγνωστες ουσίες!

Τα ύποπτα δέματα είχαν εντοπιστεί από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, που περίμεναν διακριτικά να δουν ποιος θα τα παραλάμβανε. Μόλις τα πήρε ο 34χρονος, τον ακολούθησαν από απόσταση και, όταν έφτασε στο σπίτι του, τον συνέλαβαν μαζί με την σύντροφό του. Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι, κατασχέθηκαν τα δέματα και διάφορα σύνεργα που είχε στην κατοχή του το ζευγάρι που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενο για εισαγωγή, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.


Συνολικά, βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 70 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας και μπισκότου βάρους 85 γραμμαρίων, τέσσερα τσιγαριλίκια, αποσπάσματα παραισθησιογόνου μανιταριού βάρους 5,9 γραμμαρίων, μια κρυσταλλική ουσία άγνωστης σύστασης βάρους 2,4 γραμμαρίων που εστάλη για χημική ανάλυση, μια ζυγαριά ακριβείας, τέσσερις γυάλινες πίπες, τρεις θρυμματιστές κάνναβης και πλήθος πλαστικές συσκευασίες.

*** Έτοιμος να «σπρώξει» σε χρήστες ναρκωτικών 17 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 22 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ήταν ένας 34χρονος αλλοδαπός που αναζητούσε πρωί- πρωί την «πελατεία» του σε μια περιοχή του Δήμου Χερσονήσου! Όμως, υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, το παράνομο εμπόρευμα βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ενώ ο ίδιος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ