2018-07-10 19:29:27
Φωτογραφία για Έγινε και αυτό: Αναβλήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ λόγω μη απαρτίας
       Δεν έγινε τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Τρίτη 10.7.2018 και ώρα 5:00μμ, παρότι είχε σαν πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την ανακήρυξη ως Επίτιμου Δημότη Ακτίου-Βόνιτσας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, επειδή δεν υπήρξε απαρτία.

         Η μείζονα αντιπολίτευση αρνήθηκε να παραστεί και απο τους 16 δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ήταν παρόντες μόνο 7 και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: ο κ. Μωραΐτης Νικόλαος επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και ο κ. Λιάπης Νικόλαος επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε Δράση», σύνολο 9 Παρόντες. 

        Ο κ. Λιάπης Νικόλαος έθεσε θέμα απαρτίας και τότε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κουνέλης αρχισε να τηλεφωνεί σε δημοτικούς συμβούλους να προσέλθουν αλλά μάταια με αποτέλεσμα να αναβληθεί!

       Να τονίσουμε ότι η απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου, ως ανώτερου συλλογικού οργάνου της περιοχής μας σήμερα, ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς στο σημερινό συμβούλιο είχε για συζήτηση και λήψη απόφασης  την ανακήρυξη ως Επίτιμου Δημότη Ακτίου-Βόνιτσας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

      -Κυρίες και κύριοι δημοτικοί συμβουλοι μην απαξιώνετε ακόμα παραπέρα το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου! 

    -Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας η διαφορετικά πηγαίνετε στα σπίτια σας...
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ