2018-07-11 17:40:29
Φωτογραφία για Θέλουν γυναίκα στο τιμόνι...
Σε μία χρονιά όπως θα είναι η επόμενη με έντονη ειδησεογραφία στην πολιτική σκηνή η νέα διοίκηση του EPSILON θέλει να δώσει βάρος και στην ενημέρωση.

Έτσι πριν από έναν περίπου μήνα ο τηλεοπτικός σταθμός με ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι «καλωσορίζει το Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος αναλαμβάνει τη νευραλγική θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης».

Από τις άμεσες προτεραιότητές του είναι η στελέχωση των δελτίων ειδήσεων μπροστά και πίσω από τις κάμερες και για το λόγο αυτό αναζητούνται τα πρόσωπα που θα πάρουν το «τιμόνι» στα χέρια τους. Επιθυμία της διοίκησης του σταθμού είναι να βγάλει «κλασσικά δελτία ειδήσεων» με γρήγορη ροή και με πολλές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, δίνοντας λιγότερο χρόνο σε σχολιασμό, παρά μόνο όταν κρίνεται αναγκαίο.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων επιθυμούν να έχει «άρωμα γυναίκας», όπως χαρακτηριστικά έχει ειπωθεί στις συσκέψεις τους και για αυτό πριν από αρκετό καιρό «έπαιζε» πολύ το όνομα της Νίκης Λυμπεράκη που παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ και δικαιολογημένα έχει κερδίσει πολύ θετικά σχόλια για τη δουλειά και την παρουσία της
. Ωστόσο οι επαφές με τη δημοσιογράφο «πάγωσαν» καθώς φαίνεται να «δεσμεύεται» με συμβόλαιο με το σταθμό του Φαλήρου με αποτέλεσμα τα στελέχη του EPSILON να αναζητήσουν άλλη λύση. Η λύση αυτή ακούει στο όνομα «Έλλη Στάη» που μπορεί να έχει… αποσυρθεί από την ενεργό δράση των δελτίων ειδήσεων αλλά παραμένει «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης και μπορεί να καθίσει στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου για την παρουσίαση έχοντας όμως την ικανότητα και εμπειρία και για σχολιασμό όποτε χρειάζεται. Αυτές τις μέρες λοιπόν έχει κανονιστεί συνάντηση της Έλλης Στάη με τα ανώτατα στελέχη του σταθμού προκειμένου να δουν αν μπορεί να υπάρξει πλαίσιο συνεργασίας.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στο τραπέζι έχει πέσει και ένα ακόμα όνομα, της Μαρίας Χούκλη, αλλά κάποιοι από τους ανώτατους αξιωματούχους του σταθμού λέγεται ότι αντέδρασαν αρνητικά οπότε δεν φαίνεται να «κλείνεται» συνάντηση με τη δημοσιογράφο.

Έτσι αν τελικά δεν ευδοκιμήσει η συνεργασία με την Έλλη Στάη τότε τα στελέχη του EPSILON ίσως αναγκαστούν να αλλάξουν… άρωμα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους σκεπτόμενοι ότι κάποιες… παρασκευές μπορεί και να καταλήξουν… πατσουλί!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ