2018-07-11 21:38:44
Φωτογραφία για Σκουρλέτης σε πρόεδρο της ΚΕΔΕ: «Κύριε Πατούλη έδωσες 300.000 ευρώ δημόσιο χρήμα για προσωπική προπαγάνδα» - Τα «άρπαξε» και φυλλάδα της Χαλκίδας!
Άναψαν τα αίματα κατά τη συζήτηση του «Κλεισθένη Ι» στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής μεταξύ Π. Σκουρλέτη και Γ. Πατούλη Ο Υπουργός Εσωτερικών επέκρινε έντονα τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για την διαφημιστική καμπάνια 300.000 ευρώ κατά του νομοσχεδίου που θεσμοθετεί την απλή αναλογική στην τοπική αυτοδιοίκηση, με τον Γ. Πατούλη να απαντά με φωνές και κοσμητικά επίθετα.

«Έδωσες 300.000 ευρώ για προσωπική προπαγάνδα» είπε προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ ο κ. Σκουρλέτης αναφορικά με τη διαφημιστική εκστρατεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων κατά του «Κλεισθένη Ι», εξοργίζοντας τον λαλίστατο Γιώργο Πατούλη.

«Είστε λαϊκιστής» φώναξε τέσσερις φορές προς τον Υπουργό ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και συνέχισε σε αντίστοιχο ύφος χωρίς να δίνει καμία απάντηση για την ουσία του ζητήματος: «Είναι ντροπή σας. Να ντρέπεστε!».

«Δεν είναι δικά σας τα χρήματα αυτά» αντέταξε ο υπουργός στον απόηχο των ύβρεων του κ. Πατούλη, ο οποίος δεν προσπάθησε καν να διαψεύσει ότι το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό της διαφημιστικής καμπάνιας εξυπηρετεί προσωπικές πολιτικές του επιδιώξεις. 


«Η ΚΕΔΕ δεν είναι η παράταξή του. Διαχειρίζεται κάποιο χρήμα, δημόσιο από το υπουργείο Εσωτερικών. Όταν ανέλαβε ο κ. Πατούλης την ΚΕΔΕ το 2014 είχε 26 εκατομμύρια αποθεματικό. Δεν ξέρω πόσα έχει τώρα. Ανώνυμες καταγγελίες υπάρχουν, αλλά δεν μπορώ να τις υιοθετώ άκριτα. Λέω ότι πολιτικά δεν έχω δει κανέναν άλλον, να ξοδεύει 300 χιλιάρικα σε διαφημιστικό χρόνο για να κάνει προσωπική προβολή», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

Σημειώνεται, ότι ένα από τα έντυπα που συμμετείχε σε αυτή την πρωτοφανή διαφημιστική καμπάνια εισπράττοντας δημόσιο χρήμα, ήταν και η τοπική φυλλάδα της Χαλκίδας, «Ευβοϊκή Γνώμη».
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ