2018-07-12 18:01:24
Φωτογραφία για Τι πρέπει να ξέρεις προτού κοιμηθείς με κάποια για πρώτη φορά
Επειδή είμαστε σίγουροι ότι έχεις εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό για να κάνεις μπαρότσαρκες γνωρίζοντας νέο κόσμο, σου ετοιμάσαμε αυτό το άρθρο ώστε να ξέρεις πως να συμπεριφερθείς την πρώτη φορά που θα κοιμηθείς με κάποια καινούργια ερωτική σύντροφο.

Συνέχισε το διάβασμα για να νιώθεις καλύτερα όταν είσαι δίπλα σε μια γυναίκα για πρώτη φορά, τελείως γυμνός.

1. Αγόρασε καλύτερα σεντόνια

Δεν μπορείς να περιμένεις από κάποια να βγάλει όλα της τα ρούχα όταν το δέρμα της πρόκειται να αγγίξει σκληρά, παλιά, βρώμικα σεντόνια.Δε σου λέμε να προμηθευτείς και τα ακριβότερα σατέν σεντόνια,αλλά μπορείς να επενδύσεις σε ένα σετ βαμβακερών σεντονιών σε ουδέτερο χρώμα. Και μην ξεχνάς να αλλάζεις σεντόνια μία φορά την εβδομάδα.

2. Ξεφορτώσου την πολλή τρίχα

Αν δείχνει σαν ζούγκλα εκεί κάτω, δε θα έπρεπε να περιμένεις εμάς να σου πούμε, ότι ήρθε η ώρα για αποτρίχωση. Φρόντισε λοιπόν ώστε όλα τα σημεία του σώματός σου που πρόκειται να έρθουν σε στενή επαφή με την κοπέλα, να είναι περιποιημένα. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει το δέρμα σου να είναι λείο και άτριχο σαν μωρού, μπορείς απλώς να τριμμάρεις τις περιοχές.


3. Η μυρωδιά παίζει ρόλο

Πίστεψέ με ακόμη και αν δεν έχεις το τέλειο σώμα, η ωραία μυρωδιά μπορεί να την απογειώσει. Όπως σου έχουμε ξαναπεί, οι γυναίκες δίνουν μεγάλη βάση στο άρωμά σου. Μιας λοιπόν και πρόκειται να ιδρώσεις αρκετά, φρόντισε να έχεις χρησιμοποιήσει νωρίτερα ένα γαλάκτωμα σώματος πέραν της κολώνιας σου. Ακόμα, μην ξεχάσεις να αρωματίσεις το σπίτι σου με αρωματικό χώρου.

Ευχάριστα νέα για τους άντρες με κοιλιά! Δείτε τι προτιμούν οι γυναίκες!

4. Φτιάξε το φωτισμό

Όσο καλογυμνασμένος και αν είσαι, τα έντονα φώτα δεν κολακεύουν ΚΑΝΕΝΑΝ. Βρες ποια φώτα πρέπει να αφήσεις αναμμένα και ποια σβηστά ώστε να δημιουργήσεις μια καλαίσθητη ατμόσφαιρα.

5. Φρόντισε τις προμήθειες

Φορώντας τίποτα άλλο παρά ένα χαμόγελο, καλό είναι να μην τρέχεις τριγύρω για να βρεις χαρτομάντηλα, προφυλακτικά και ό,τι άλλο εξοπλισμό θα χρειαστείτε. Αφησέ τα όλα σε ένα σημείο που ακόμα και μέσα στο σκοτάδι θα μπορείς εύκολα να προσεγγίσεις.

6. Why so serious?

Κοίτα, το να ξεντύνεσαι για πρώτη φορά μπροστά σε κάποιον, συνήθως είναι άβολο. Ο πιο εύκολος τρόπος να σπάσεις τον πάγο είναι με το να δείχνεις χαμογελαστός και... παιχνιδιάρης.Και για να νιώσεις πιο χαλαρός, θυμήσουν ότι αν δεν υπάρχει χημεία μεταξύ σας, δε θα χρειαστεί να ξαναειδωθείτε πιθανότατα ποτέ. Αν πάλι υπάρχει, πρόκειται να το κάνετε αυτό συνέχεια!

Πηγή 

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ