2018-07-13 13:03:18
Φωτογραφία για Πύργος: Πεζός παρασύρθηκε μετά τη σύγκρουση 2 οχημάτων σε τροχαίο
«Σημάδι» έβαλαν οι μοίρες έναν 64χρονο από τον Πύργο χθες το πρωί, λίγο πριν από τις 10... Ο άτυχος άνδρας περπατούσε ανυποψίαστος στην οδό Τ. Πετροπούλου στον Πύργο, όταν λίγα μέτρα πίσω του, στη διασταύρωση με την Κανδηλιέρη, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με σφοδρότητα δύο αυτοκίνητα. Το ένα όχημα «καρφώθηκε» σε κολόνα, το άλλο όμως εξετράπη προσωρινά από την πορεία του και όταν επανήλθε στον δρόμο, παρέσυρε τον 64χρονο, με συνέπεια να τον πετάξει στην άσφαλτο και να του προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι.

Διερχόμενοι πολίτες που αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, και λίγα λεπτά αργότερα το ασθενοφόρο τον διεκόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ο άτυχος άνδρας διασωληνώθηκε και στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή του –συνοδεία τριών γιατρών- στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ένεκα της σοβαρότητας της κατάστασής του, ενώ χθες το απόγευμα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας της Τροχαίας, το τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Huyndai, που οδηγούσε 77χρονη, βγήκε από την Κανδηλιέρη παραβιάζοντας το STOP, και συγκρούστηκε με αγροτικό ΙΧ μάρκας Mitsubishi που οδηγούσε 54χρονος επί της Τ. Πετροπούλου, με συνέπεια να εκτραπεί το δεύτερο όχημα και να πέσει πάνω στον 64χρονο πεζό κατά την επαναφορά του στον δρόμο. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Πύργου.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ