2018-07-13 16:44:35
Φωτογραφία για Ντροπή: Η λεπτομέρεια που λίγο πρόσεξαν - Ο πρωθυπουργός της χώρας μουτζουρώνει το Εθνόσημο - Δείτε τις εικόνες
Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε περιγράφει το παρασκήνιο της Συμφωνίας των Πρεσπών και πως κλείστηκε το ραντεβού Τσίπρα - Ζάεφ στις Πρέσπες ο πρωθυπουργός μιλάει για την συμφωνία και την χαρακτηρίζει ιστορική ευκαιρία. Στο βίντεο θα δείτε την τηλεφωνική συνομιλία Τσίπρα - Ζάεφ στις 12 Ιουνίου αλλά και τις συζητήσεις του πρωθυπουργού με τους συνεργάτες του.

Το βίντεο ξεκινάει με πλάνα από τις Πρέσπες και στην συνέχεια «μπαίνει» στο Μέγαρο Μαξίμου όπου ο πρωθυπουργός στ’ αγγλικά ρωτάει τον Ζόραν Ζάεφ αν ξέρει την περιοχή που λέγεται Πρέσπες. «Εδώ είναι Βαλκάνια. Θα αντιμετωπίσω δυσκολίες, θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες αλλά μια μέρα η Ιστορία θα μας δικαιώσει», λέει ο πρωθυπουργός στον Ζόραν Ζάεφ.

Σε ένα καρέ λοιπόν στο 0:17 δείχνει τον Α. Τσίπρα να καλεί τον σκοπιανό πρωθυπουργό.

Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα το μπλοκ του που κρατάει τις σημειώσεις του (?) [φαινονται ξεκάθαρα τα τετραγωνάκια (!)].

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στο 0:22 φαίνεται πάλι ο Ελληνας πρωθυπουργός να σημειώνει στο μπλοκάκι του. Εκεί λοιπόν, κάτι σα να μην πηγαίνει καλά.

Κοιτάζοντας καλύτερα φαίνεται ξεκάθαρα πως το εθνόσημο επάνω στο μπλοκ είναι μουτζουρωμένο/ζωγραφισμενο... διαφορετικό εν πάση περιπτώσει.

Τα περαιτέρω λόγια και σχόλια είναι περιττά! Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ