2018-07-13 16:21:26
Φωτογραφία για The Guardian: 10 καλύτεροι εξωτερικοί χώροι για ταξίδια στην Αγγλία
Από ένα υπαίθριο πάρκο γλυπτικής σε ένα διάσημο πεδίο μάχης και... ένα θίασο σαίξπηρ ηθοποιών, υπάρχουν 10 διεγερτικές ημερήσιες εκδρομές – για ενήλικες και παιδιά

Smithy του Wayland, Ashbury, Oxfordshire

Ένα αρχαίο νεκρό ταφικό νεκροταφείο μέσα σε ένα κατακόρυφο σημείο, περίπου 20 λεπτά με τα πόδια από το White Horse Hill, στο Uffington. Μια βόλτα εδώ παίρνει απαλές κυματιστές καλλιεργήσιμες εκτάσεις, με άφθονα κοτσάνια που συλλέγουν από τους καλά φυλασσόμενους φράκτες. Ένα ταξίδι σε αυτό το τμήμα του Ridgeway είναι καλύτερα να τελειώσει με ένα πικνίκ και χαρταετό που πετούν κοντά στο φρούριο iron age στο Uffington.

• english-heritage.org.uk Kathryn

Υπαίθριος Σαίξπηρ … εν κινήσει

Οι Handlebards είναι ομάδες τεσσάρων ηθοποιών που αναπαράγουν τη χώρα εκτελώντας τη δική τους μοναδική ερμηνεία των έργων του Σαίξπηρ. Φέρνουν μαζί τους τα πάντα για τις ασεβείς τους παραστάσεις και παίζουν σε αίθουσες, κήπους και πάρκα καθ ‘οδόν. Εύθυμος! Τιμές εισιτηρίων από την πληρωμή τι μπορείτε – συνήθως – 15 λίρες.


• handlebards.com

Πάρκο Γλυπτικής Γιορκσάιρ, κοντά στο Wakefield

Θα συμβεί σε μια σειρά από γλυπτά καθώς εξερευνείτε γεωργική γη, δασικές εκτάσεις και ποτάμια. Το μεταβαλλόμενο πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα και αναδυόμενους καλλιτέχνες, καθώς και εσωτερικές γκαλερί. Υπάρχει κάτι εμπνευσμένο από το να γίνει κοντά σε γλυπτά στην ύπαιθρο – πολλά από αυτά είναι εντυπωσιακής κλίμακας και μπορούν να περπατήσουν μέσα ή να αλληλεπιδρούν. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το χέρι σας στην κεραμική, την εκτύπωση και τη γλυπτική, και να εξερευνήσετε τη φύση μέσω δραστηριοτήτων bushcraft και υπαίθριων συνεδριών αφήγησης.

• Δωρεάν, ισχύουν χρεώσεις στάθμευσης , ysp.org.uk

St Fagans Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, Κάρντιφ

Πρόκειται για μια συλλογή αξιοσημείωτων κατοικιών και κτιρίων από όλη την Ουαλία που έχουν ξεριζωθεί και ανακατασκευαστεί κομμάτι κομμάτι και διακοσμημένα κατά την περίοδο κατά την οποία χτίστηκαν. Είσαι ελεύθερος να τα επισκεφθείς και να έχεις πολλά καλοκαιρινά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των εκδηλώσεων μάχης και των εκθέσεων βιοτεχνίας. Οι κήποι είναι το ιδανικό σημείο για ένα πικνίκ. Τα παιδιά θα αγαπήσουν το χωριό της Σέλτικ και την ευκαιρία να μάθουν για το μπλε πολεμικό χρώμα που χρησιμοποιήθηκε στη μάχη, καθώς και μια στάση στο παραδοσιακό γλυκό για ένα ποντίκι ζάχαρης.

• museum.wales Bethan

Φεστιβάλ Ελευθερίας, Χαλ

Το τριήμερο φεστιβάλ τεχνών του Ηνωμένου Βασιλείου και της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου διαθέτει μια σειρά από υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις, εγκαταστάσεις μουσικής και τέχνης σε όλο το κέντρο της πόλης. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να πειραματιστούν, να γελάσουν, να γίνουν ακατάστατα και να εκφραστούν σε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα γεγονότων, φέτος, συμπεριλαμβανομένων δεξιοτήτων τσίρκου, επιστημονικών πειραμάτων και εργαστηρίου ακροβατικών για μεγαλύτερα παιδιά.

• Από τις 31 Αυγ, ως επί το πλείστον δωρεάν, freedomfestival.co.uk

Πεδίο μάχης Bosworth, Leicestershire

Η εκταφή και η επανένωση του Richard III έφερε νέα ζωή στη συναρπαστική εποχή της πολιτικής αναταραχής που μαστίζει την Αγγλία του 15ου αιώνα και στα σημάδια της μάχης του Bosworth, όπου ο ηγεμόνας έβαλε την τελευταία του στάση εναντίον ενός στρατού ανταρτών υπό την ηγεσία του Henry Tudor. Το γύρω πάρκο της χώρας κάνει ένα όμορφο σκηνικό για να απορροφήσει τη μεσαιωνική ιστορία απολαμβάνοντας τον καλοκαιρινό ήλιο.

Προβολές του Χάρι Πότερ, Glencoe, τα Highlands

Εάν η οικογένεια είναι οπαδοί του Χάρι Πότερ, τότε πραγματικά δεν μπορείτε να πάρετε καλύτερα από μια προβολή στη θέση όπου πολλές διάσημες σκηνές από τις ταινίες προβλήθηκαν. Το Glencoe Mountain Resort στη Σκωτία είναι ένα θεαματικό περιβάλλον για μια κινηματογραφική ταινία. Οι προβολές Twilight τον Αύγουστο είναι sold out. Υπάρχουν και άλλες προβολές αργά το βράδυ και το απόγευμα.

• 30 λίρες ανά αυτοκίνητο, itison.com

Southbank, Λονδίνο

Υπάρχουν πολλά ελεύθερα πράγματα που συμβαίνουν για μικρά παιδιά και όχι τόσο μικρά, συμπεριλαμβανομένου ενός διαδραστικού γλυπτού που βγαίνει από τζετ του νερού. υπαίθριες προβολές θεάτρου. παραστάσεις από συγκροτήματα και τραγουδιστές και καλές επιλογές για να πάρετε κάτι για φαγητό και ποτό.

Bedgebury National Pinetum, Κεντ

Ένα βοτανικό κήπο και κωνοφόρων προστατευόμενη περιοχή 10 μίλια νοτιοανατολικά της Tunbridge Wells, με μονοπάτια κύκλο, βόλτες σε υπέροχο δάσος, ένα μονοπάτι Highway Rat (εμπνευσμένο από την Julia Donaldson και Άξελ Σέφλερ βιβλίο), μια Go Ape σχοινί είναι μάθημα για μικρούς και μεγάλους, μια καφετέρια, άφθονο πάρκινγκ και πολλές εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

• Εισαγωγή 13 λίρες ανά όχημα, bedgeburypinetum.org.uk

Jupiter Artland, κοντά στο Wilkieston, West Lothian

Ένα θαυμάσιο σύγχρονο πάρκο γλυπτών που βρίσκεται στους κήπους ενός εξοχικού σπιτιού. Υπάρχει πολύς χώρος για τα παιδιά να τρέχουν γύρω (αγαπούν τα κεκλιμένα σκαλοπάτια του γρασιδιού), χάιδεμα ζώων και ένα υπέροχο καφενείο! Είναι ένα εξαιρετικό ημερήσιο ταξίδι από το περιθώριο του Εδιμβούργου.

Γι αυτό πάρτε τα παιδιά σας και κάντε ένα υπέροχο ταξίδι στην Αγγλία και θα περάσετε φανταστικά!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ