2018-07-15 09:00:41
Φωτογραφία για Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη για τον τρίτο κύκλο και η αλήθεια πίσω από αυτήν...
Το Survivor 3, θα βγει και επίσημη στην τηλεοπτικό αέρα την επόμενη σεζόν!

Την έκπληξη της βραδιάς έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης! Ο παρουσιαστής, στον μεγάλο τελικό έδωσε το link για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για το Survivor 3!

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής, το πρόγραμμα σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού, με την Τούρκικη παραγωγή να ταξιδεύει και στις Η.Π.Α, ενώ ο Ατζούν βρέθηκε στην Ελλάδα αποκλειστικά για τον μεγάλο τελικό!

Ο Τούρκος παραγωγός, μιλώντας στον Σάκη είπε μεταξύ των άλλων, ότι γευμάτισε και με τους δύο παίκτες- σημειώνοντας ότι τόσο η Κατερίνα όσο και ο Ηλίας, είναι νικητές για απόψε!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Αυτό όμως που δεν αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης είναι πως το καινούριο Survivor δεν θα είναι ίδιο με τα προηγούμενα! Πρόκειται για ένα νέο ριάλιτι επιβίωσης που ακολουθεί τα χνάρια του "Survivor" θα παρακολουθήσουμε μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες! Αυτό δεν είναι άλλο από το "Exathlon", που θυμίζει το Survivor αλλά θα δίνει έμφαση στο αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που πρώτο σας αποκάλυψε το tvnea.com (δες εδώ) και επιβεβαιώνει το νέο ρεπορτάζ του youweekly.gr
. Και αυτό το ριάλιτι θα γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο και σίγουρα θα έχει πολλά κοινά στοιχεία αλλά πιο δύσκολα αγωνίσματα.

 Το νέο ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού, "Exathlon" προβάλλεται ήδη στο Μεξικό και τη Βραζιλία και τώρα αναμένεται να έρθει και στην Ελλάδα!

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ