2018-07-16 12:21:45
Φωτογραφία για Τα τρία σενάρια για το «Ταίρι Ξέρει»...
To "Ταίρι Ξέρει" του Τόνι Σφήνου στον ΑΝΤ1 έχει κάνει τη διαφορά στα νούμερα τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό του ομοειδούς προγράμματος στον ΣΚΑΙ, παρά το γεγονός πως στο δεύτερο κανάλι κυριαρχεί μία δυναμική ελέω "Survivor".

Το κανάλι του Αμαρουσίου "ποντάρει" πολλά στο συγκεκριμένο project, όχι μόνο για ικανοποιητικές αποδόσεις στην prime time του καλοκαιριού, αλλά και για να ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα από το Φθινόπωρο. 

Αν τα νούμερα τηλεθέασης συνεχίζουν να φέρνουν τα προσδοκώμενα, τότε εννοείται πως η εκπομπή θα πάρει το πράσινο φως. Αυτό που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί είναι σε ποια ζώνη θα το βλέπουμε. Τα επικρατέστερα σενάρια είναι τρία. Το πρώτο είναι να μειωθεί η διάρκεια από τις δύο ώρες στη μία ή μιάμιση και να προβάλλεται στην καθημερινή μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του σταθμού. Το δεύτερο να προβάλλεται σε δίωρη μορφή κάθε Σαββατοκύριακο στο slot 6-8, δίνοντας "πάσα" στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Το τρίτο σενάριο είναι να το βλέπουμε εβδομαδιαίως στην prime time του Σαββάτου, αν και για εκεί προγραμματίζονται παραστάσεις γνωστών stand up comediens με τη συνολική ονομασία "Commedy Room".

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ