2018-07-17 10:20:30
Φωτογραφία για Κώστας Αποστολάκης: «Πέρασα μια καλή χρονιά μπορώ να πω»
Αυτή τη σεζόν ο Κώστας Αποστολάκης συμμετείχε στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή».

Ο ίδιος μιλώντας στο Mytv αποκάλυψε τι αίσθηση του άφησε αυτή η συνεργασία.

«Η συγκεκριμένη συνεργασία μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Προσωπικά τα τελευταία χρόνια δουλεύω με τον Γιάννη Καραγιάννη, ο οποίος είναι ένας παραγωγός που μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Ξέρω ότι θα πληρωθώ και θα πάρω τα λεφτά μου σίγουρα. Έπειτα ήταν οι σκηνοθέτες Πιέρρος Ανδρακάκος, Αλέξανδρος Πανταζούδης Σπύρος Μιχαλόπουλος, οι οποίοι ήταν εξαίρετοι στη δουλειά τους, μερακλήδες και έκαναν όσο καλύτερη δουλειά μπορούσαν δεδομένων των συνθηκών. Τα περισσότερα παιδιά -αν όχι όλα- που δούλεψαν είχαμε καλή συνεργασία. Πέρασα μια καλή χρονιά μπορώ να πω»

Δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη και την επόμενη χρονιά θα κάνει πολλά σίριαλ, θα τον δούμε σε κάποιο από αυτά; 

«Γνωρίζω ότι θα κάνει πολλές δουλειές και αυτό είναι καλό γιατί θα πάρουν λεφτά πολλές οικογένειες. Είναι ένας παραγωγός με τον οποίο δουλεύω 15 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάνει μια συζήτηση, αλλά χωρίς να έχουμε διευκρινίσει για ποιο σίριαλ. Για μένα, όμως, δεν έχει σημασία αν θα είμαι ή δεν θα είμαι σε κάποια από αυτές τις σειρές, αλλά ότι θα έχει πολύς κόσμος δουλειά», λέει ο ηθοποιός.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ