2018-07-17 10:16:38
Φωτογραφία για Ιστιοπλοΐα: Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στα Tornado οι Πασχαλίδης - Κωνσταντινίδης!
  Στους αγώνες της Γαλλίας ο Ιορδάνης Πασχαλίδης με τον Πέτρο Κωνσταντινίδη

κατέλαβαν την πρώτη θέση ανάμεσα σε 24 σκάφη

Στις 8 ιστιοδρομίες που έγιναν οι αθλητές του Ν.Ο.Θ. πήραν 6 πρώτες θέσεις και 2 δεύτερες και πανάξια ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Ήταν το 8ο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα από ιστιοπλόους της συγκεκριμένης κλάσης. Τα 6 τα έχουν κατακτήσει οι Πασχαλίδης - Τριγκώνης και τα δύο οι Πασχαλίδης - Κωνσταντινίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος έχει φτάσει στα 51 του χρόνια και θεωρείται από τους κορυφαίους ιστιοπλόους στον κόσμο στα Τornando και ο δεύτερος είναι μόλις 19 χρόνων και ο Πασχαλίδης είναι ο δάσκαλός του.

Στις δηλώσεις του, άλλωστε, ο Ιορδάνης Πασχαλίδης στέκεται στον νεαρό Κωνσταντινίδη, για τον οποίο εκτιμά ότι μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη διεθνή καριέρα. Ο 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε: «Ο μεγάλος μας στόχος είναι να διατηρήσουμε την κλάση στην Ελλάδα και να την ενισχύσουμε, έτσι ώστε να παρουσιάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μικτό πλήρωμα. Ο Πέτρος δουλεύει πολύ σκληρά, αγαπά αυτό που κάνει και είναι το μέλλον στα Καταμαράν. Να έχουμε πρώτα υγεία και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να διατηρηθούμε στην κορυφή».

Πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ