2018-07-17 21:34:53
Φωτογραφία για 6 λόγοι για να πας για τρέξιμο σήμερα
Κάποιες φορές πετάγεσαι από το κρεβάτι και δεν βλέπεις την ώρα να βάλεις τα αθλητικά σου παπούτσια και να πας για το συνηθισμένο σου τρέξιμο. Άλλες φορές πάλι, όχι τόσο. Αν σου λείπει το κίνητρο, σου έχουμε άλλα 6:

1. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις ή να τελειώσεις την ημέρα σου. Σίγουρα το snooze στο ξυπνητήρι ή το happy hour στο αγαπημένο σου στέκι είναι δελεαστικά. Το να ιδρώνεις όμως καθώς απολαμβάνεις την ανατολή του ηλίου ή να αποφορτίζεσαι στο τέλος της ημέρας με τις μυρωδιές της νύχτας, είναι το κάτι άλλο.

2. Δήλωσες συμμετοχή σε κάποιον αγώνα και πρέπει να πας, γιατί ακόμα και η μία προπόνηση που θα χάσεις είναι σημαντική για την φόρμα και την αντοχή σου.

3. Θα σε βοηθήσει να αποβάλεις το στρες και θα ξεχάσεις τις φωνές του αφεντικού, τον γκρινιάρη πελάτη και τον ζηλιάρη συνάδελφο. Απόλαυσε όσο μπορείς αυτήν την ώρα που διαθέτεις για τον εαυτό σου!

4. Το καθημερινό τρέξιμο έχει πολλά οφέλη για την υγεία σου και συμβάλλει στην μακροζωία. Σύμφωνα με μία μελέτη, οι διπλάσιοι θάνατοι οφείλονται στην έλλειψη άσκησης, παρά στην παχυσαρκία.

5. Επειδή το πρωϊνό και το δεύτερο πρωϊνό, έχουν καλύτερη γεύση μετά από ένα τρέξιμο!

6. Δεν θα μετανιώσεις ποτέ που πήγες για τρέξιμο, αλλά πολύ πιθανό να μετανιώσεις που δεν πήγες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ