2018-07-19 12:11:31
Φωτογραφία για Σύρος: Γνωστό μοντέλο απολαμβάνει τις βουτιές της και προκαλεί εγκεφαλικα
SyrosTrimore Triathlon 2018, χωρίς///

Ασημίνα Ιγγλέζου γίνεται; Δεν γίνεται κι όπως ήταν φυσικό η γνωστή παρουσιάστρια-μοντέλο και αθλήτρια βρέθηκε στην Σύρο προκειμένου να πάρει μέρος σε αυτή την μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Η αλήθεια είναι ότι στις καρδιές μας έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με την ίδια να δηλώνει παρών σχεδόν σε κάθε διοργάνωση των Κυκλάδων. Όσο για το σώμα της, δεν αφήνει κανέναν παραπονούμενο.

Ναι, υπάρχουν κι άλλες ωραίες γυναίκες, αλλά το προκλητικό και αφόρητα σέξι στυλ που έχει η Ασημίνα Ιγγλέζου δεν το έχει καμία άλλη. Και το καλοκαίρι είναι η στιγμή που κορυφώνει την δράση της.

Η καυτή ξανθιά ήταν από μόνη της ένας λόγος για να… πάρεις μέρος στο SyrosTrimore Triathlon. Φανταστείτε λοιπόν το βαθμό δυσκολίας όταν έχεις να κολυμπήσεις, να τρέξεις και να κάνεις και ποδήλατο από την μία και από την άλλη τη εκθαμβωτική γυναίκα, παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών, να αγωνίζεται με τα απολύτως απαραίτητα. Το μυστήριο λύθηκε! Τώρα καταλάβαμε γιατί όλοι…. την ακολουθούσαν στην διαδρομή!


Ωστόσο για να ανταποκριθείς σε τέτοιους αγώνες χρειάζεται και η κατάλληλη προετοιμασία και ξεκούραση. Για τον λόγο αυτό το κορίτσι μας θέλησε να βρεθεί τρεις μέρες νωρίτερα στο νησί προκειμένου να χαλαρώσει και να γευτεί τις χλιδάτες υπηρεσίες  που παρέχει η εντυπωσιακή σουίτα του Apollonion palace με θέα το Αιγαίο!

Η Ασημίνα Ιγγλέζου έχει το κατάλληλο σώμα για φωτογραφίσεις και αυτό είναι εύκολο να το διαπιστώσει κανείς κάνοντας μία βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.. Δίχως αμφιβολία η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μια από τις πιο σ έξι Ελληνίδες.

Ποζάρει σε πολύ αισθησιακές στάσεις και κάνει τους φίλους που την ακολουθούν στην πραγματικότητα να παραληρούν.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ιστορία του Τζορτζ Ντιλμπόι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ιστορία του Τζορτζ Ντιλμπόι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ