2018-07-19 15:34:30
Φωτογραφία για Πρωτάρα στη yoga
Πάρε βαθιά ανάσα – πριν σου το πει ο δάσκαλος στο μάθημα- και διάβασε τα SOS Εκτός από τρόπος άσκησης, η yoga είναι μέθοδος χαλάρωσης. Το τελευταίο πράγμα λοιπόν που πρέπει να κάνεις πριν από το πρώτο μάθημα είναι να αγχωθείς. Για να μην νιώθεις έξω από τα νερά σου, αρκεί να θυμηθείς τα παρακάτω:

Τα ρούχα: Φοράς ό,τι πιο άνετο έχεις στην ντουλάπα σου. Όμως, για να μην έρθεις σε δύσκολη θέση σε επικύψεις και εκτάσεις, καλό είναι το από κάτω να είναι φαρδύ και το επάνω κολλητό. Επίσης, έχε μαζί σου μια ζακέτα γιατί έπεται… κρυολουσία στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Τα παπούτσια: Μην βάλεις designer shoes, γιατί θα τα αφήσεις έξω από την τάξη και μάλιστα θα βγάλεις και τις κάλτσες σου για να έχεις καλύτερη ισορροπία.

Το Yogamat: Δεν χρειάζεται να αγοράσεις στρωματάκι, προτού αποφασίσεις ότι το πρώτο σου μάθημα δεν θα είναι και το τελευταίο. Όλα τα γυμναστήρια και τα κέντρα yoga έχουν δικά τους yoga mats. Εάν σιχαίνεσαι, βάζεις επάνω ένα μαντήλι ή την πετσέτα σου.


To Ομ: Είναι αυτό που λένε ότι «θα πας και θα πεις και ένα τραγούδι». Συχνά το μάθημα αρχίζει και τελειώνει με ένα ομόφωνο «Ομ» που έχει σαν στόχο την ενότητα στην τάξη. Είναι επιλογή σου αν θα ακουστείς ή όχι.

nΤα μάτια σου: Πολλές φορές θα είναι κλειστά, αλλά θα τα αντικαθιστούν τα αυτιά σου, αφού θα σε καθοδηγούν τα λόγια του εκπαιδευτή.

Ο σκύλος, η γάτα και η κόμπρα: Δεν πρόκειται για κατοικίδια, αλλά για «άσανες» όπως αποκαλούνται οι ασκήσεις στη γιόγκα. Κανείς δεν περιμένει ότι θα τις μάθεις από το πρώτο μάθημα, οπότε χαλάρωσε και απόλαυσέ τες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ