2018-07-20 22:57:27
Φωτογραφία για Κακό σεξ: Ποια σημάδια σάς το μαρτυρούν και πού μπορεί να οδηγήσει;
Μια καλή σεξουαλική ζωή σε ένα ζευγάρι είναι σημαντικό στοιχείο και αποτελεί την κινητήριο δύναμη.

Η σεξολόγος Logan Levkoff, συγγραφέας του βιβλίου «How to get your wife to haves», ισχυρίζεται πως «το καλό σεξ δεν σχετίζεται απαραίτητα με τον οργασμό. Μπορεί να είναι απλά μία εμπειρία γεμάτη συναίσθημα και για τους δύο συντρόφους».

Και συνεχίζει: «Άλλωστε, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή. Αν έχεις μία πολύ όμορφη σχέση, αγαπάτε πολύ ο ένας τον άλλο, υπάρχουν παιδιά, αλλά το σεξ δεν είναι καλό, ίσως και να μπορέσετε να συνεχίσετε να ζείτε έτσι».

Όμως, όλο και περισσότερες επιστημονικές έρευνες αναφέρουν ότι το κακό σεξ αποτελεί αιτία διαζυγίου για πολλά ζευγάρια.

Δείτε τα σημάδια που δείχνουν ότι το σεξ δεν είναι καλό!

Προβλήματα στύσης

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες είναι η στυτική δυσλειτουργία. Οι κυριότερες αιτίες είναι είτε οργανικοί (σε ποσοστό 50-80%), είτε ψυχολογικοί παράγοντες, που είναι συχνότερες σε νέους άνδρες σε ποσοστό 70%.

Πρόωρη εκσπερμάτωση

Η πρόωρη εκσπερμάτωση δεν είναι ανδρικό πρόβλημα, αλλά έχει άμεση επίπτωση και στις γυναίκες. Η πάθηση αυτή επηρεάζει παγκοσμίως και ανεξαρτήτως ηλικίας, έναν στους πέντε άντρες. Πρόκειται για περίπλοκη ιατρική πάθηση για την οποία ευθύνονται διάφοροι παράγοντες, ενώ πλήττει πολλές πλευρές της ζωής των ανδρών αλλά και των συντρόφων τους.

Προσποίηση

Η προσποίηση στο σεξ δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί, αναφέρει η ειδικός η οποία μάλιστα προβλέπει ότι αργά ή γρήγορα ο σύντροφός σας θα το καταλάβει.

Αιτία διαζυγίου

Όλο και περισσότερες επιστημονικές έρευνες αναφέρουν ότι το κακό σεξ αποτελεί αιτία διαζυγίου για πολλά ζευγάρια.

Πηγή: healthreport.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ