2018-07-21 22:00:30
Φωτογραφία για Πώς να καμουφλάρετε φλεβίτιδα και σημάδια κυτταρίτιδας;
Ευρυαγγείες, κιρσοί, φλεβίτιδα και σημάδια κυττταρίτιδας κάνουν με τρόπο ενοχλητικό την εμφάνισή τους τώρα το καλοκαίρι. Τι μπορείτε να κάνετε για να μην αισθάνεστε άβολα βγαίνοντας στην παραλία; Καμουφλάρετε έξυπνα φλεβίτιδα και σημάδια κυτταρίτιδας με ένα σούπερ μυστικό!

Το καλύτερο καμουφλάζ!

Το μυστικό για να καμουφλάρετε τις ατέλειες είναι τα καλυπτικά προϊόντα έχουν στόχο την πλήρη και φυσική κάλυψη κάθε ατέλειας στο σώµα και κυρίως στα πόδια. Ένα καλυπτικό προϊόν είναι πιο σταθερό από το μακιγιάζ που μπορεί να χρησιμοποιεί μια γυναίκα στο πρόσωπο, διαρκεί περισσότερο και μπορεί να εφαρμοστεί και πριν την παραλία, μιας και είναι αδιάβροχο.

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο body make up

Ένα καλυπτικό προϊόντος για να είναι κατάλληλο πρέπει:

• Να έχει λεπτή υφή, να απλώνεται εύκολα και οµοιόµορφα.

• Να είναι σταθερό και να µη µεταβάλλεται το χρώµα του.


• Να προσφέρει φυσική κάλυψη µεγάλης διάρκειας, και να είστε σίγουρη ότι θα παραμείνει στη θέση του όταν έρθει σε επαφή με το νερό.

• Να είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στην εφίδρωση.

• Να έχει µεγάλη καλυπτικότητα, χαρίζοντας στο δέρμα ενιαίο χρωματικό τόνο και καλύπτοντας παράλληλα κάθε είδους ατέλεια όπως: σημάδια και ευρυαγγείες.

• Να είναι υποαλλεργικό και κλινικά ελεγμένο και, αν είναι δυνατόν, να παρέχει και αντηλιακή προστασία.

• Να διαθέτει µεγάλη ποικιλία χρωµάτων, ώστε να µη φαίνεται και να ταιριάζει µε το φυσικό χρώµα του δέρµατος.

• Να µην ξηραίνει το δέρµα, να περιέχει ενυδατικά συστατικά όπως Πανθενόλη και Βιταμίνη Ε, να ενυδατώνει την επιδερμίδα, να αναζωογονεί, να θρέφει και να προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες. Παράλληλα να µην αφήνει και λιπαρή αίσθηση.

• Να χαρίζει αψεγάδιαστη όψη και κάνει το σώμα να φαίνεται πιο λεπτό χαρίζοντας στην επιδερμίδα μία βελούδινη αίσθηση απαλότητας!

• Να είναι ειδικά σχεδιασμένο με έναν συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων, για να βελτιώνει τα σημάδια της κυτταρίτιδας. Επίσης να περιέχει πηκτίνες, οι οποίες σταθεροποιούν τις κυτταρικές μεμβράνες και έχουν λειαντικές και ενυδατικές ιδιότητες για να περιορίζει τα οιδήματα και την όψη της φλεβίτιδας.

• Να έχει αντιγηραντική δράση που να επιβραδύνει τη χαλάρωση του δέρματος, προάγει τη μικροκυκλοφορία και βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.

Πώς να το εφαρμόσετε

Εφαρμόστε μία κατάλληλη ποσότητα στα πόδια σας και απλώστε ομοιόμορφα, δίνοντας μεγάλη προσοχή στα γόνατα.

Περιμένετε για λίγο πριν φορέσετε τα ρούχα σας.

Μετά την εφαρμογή πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό.

Το προϊόν μπορεί να αφαιρεθεί ξεπλένοντας με σαπούνι/αφρόλουτρο.

Ποιο να επιλέξετε

Το Dermacol Perfect Body Make-Up αποτελεί ένα foundation υψηλής κάλυψης μακράς διάρκειας για το σώμα. Η σύνθεσή του είναι υποαλλεργική και κλινικά ελεγμένη, ενώ παράλληλα παρέχει αδιάβροχη κάλυψη, ώστε να μπορείτε άνετα να το χρησιμοποιήσετε πριν επισκεφθείτε την παραλία, νιώθοντας σίγουρη ότι θα παραμείνει στη θέση του όταν έρθει σε επαφή με το νερό.

Τα προϊόντα Dermacol στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Beautycom καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα beautycom.gr.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ