2018-07-21 22:07:32
Φωτογραφία για Το Sofitel έρχεται στη Λεμεσό και αλλάζει τον χάρτη των ξενοδοχείων
Αποβίβαση στην Κύπρο κάνει η γαλλική αλυσίδα ξενοδοχείων Sofitel, μέλος του ομίλου AccorHotels, με την κατασκευή ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου-κολοσσού στην παραλία της Λεμεσού, για την ακρίβεια, μεταξύ Πύργου και Μονής.

Ήδη έχει κλείσει η συμφωνία για την υλοποίηση του έργου από την εταιρεία Oxley PlanetVision Properties Ltd, η οποία αποτελεί κοινοπραξία της κυπριακής εταιρείας PlanetVision Properties Ltd με την εταιρεία Oxley Holding, μια από τις πιο γνωστές κατασκευαστικές εταιρείες στον κόσμο, με έδρα τη Σιγκαπούρη.

Το έργο βρίσκεται στη φάση της αδειοδότησης, ενώ το συνολικό ύψος της επένδυσης θα ανέλθει στα 300 εκατομμύρια ευρώ. Η αίτηση για εξασφάλιση πολεοδομικής άδειας που εξετάζεται κατατέθηκε από τις Planetvision και Oxley Holdings.

Μεταξύ Πύργου και Μονής

Το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που θα βάλει τη Λεμεσό στον παγκόσμιο χάρτη της Sofitel, θα φέρει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Atkins και των J+A Philippou και θα ανεγερθεί σε μια έκταση 110 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων.


Η ανάπτυξη θα εφάπτεται δυτικά με το ξενοδοχείο Park Lane (πρώην Meridien) στον Πύργο και με τον Ηλεκτροπαραγωγικό Σταθμό της Μονής ανατολικά.

Δύο πύργοι

Το ξενοδοχείο που θα ονομάζεται Sofitel Resort & Spa Limassol θα αποτελείται από 245 δωμάτια, ενώ στο ίδιο τεμάχιο θα ανεγερθούν επίσης δύο 20ώροφοι πύργοι με την επωνυμία Sofitel Private Residences που θα διαθέτουν 110 πολυτελή διαμερίσματα, οι ένοικοι των οποίων θα απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Σημειώνεται ότι ενώ είχαν γίνει γνωστά τα πλάνα της εταιρείας για νέο πολυτελές ξενοδοχείο από τον Ιούνιο, εντούτοις η διεύθυνση κρατούσε κλειστά τα χαρτιά της για το όνομα που θα έφερε το ξενοδοχείο.

Το Sofitel προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών όπως:  θυρωρό, 24ωρη ασφάλεια, επιλογή από à la carte προσθήκες, υπηρεσίες καθαρισμού και μπάτλερ, εστιατόρια, οργανωμένες εκδηλώσεις
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ