2018-07-23 06:51:28
Φωτογραφία για Τον Οκτώβριο η δίκη του 41χρονου που έβγαλε όπλο στα δικαστήρια Γυθείου
Για τις 5 Οκτωβρίου ορίσθηκε από τον εισαγγελέα Εφετών η νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης με κατηγορούμενο 41χρονο αλλοδαπό, ο οποίος στις 17 Μαΐου «πάγωσε» όλη την

Ελλάδα, βγάζοντας όπλο στην αίθουσα του Πρωτοδικείου Γυθείου εν ώρα συνεδρίασης και πατώντας τη σκανδάλη δύο φορές, χωρίς ευτυχώς καμία να εκπυρσοκροτήσει.

Η δίκη είχε προσδιορισθεί αρχικά για τις 13 Ιουλίου, όμως ζητήθηκε αναβολή στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου, καθώς δεν μπορούσε να παραστεί. Μετά την αναβολή της ο εισαγγελέας Εφετών όρισε νέα δικάσιμο για τον Οκτώβριο.

Ο 41χρονος αλλοδαπός θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καλαμάτας με πέντε βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες, ανάμεσά τους και αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή.

Ο κατηγορούμενος το Μάιο, σε αίθουσα των δικαστηρίων στο Γύθειο, έβγαλε όπλο, απείλησε δύο άτομα, όμως ευτυχώς και τις δύο φορές που πάτησε τη σκανδάλη αυτό δεν εκπυρσοκρότησε. Τη μία από τις δύο φορές το έκανε σημαδεύοντας στο κεφάλι νεαρή αστυνομικό, η οποία υποχρεώθηκε να του παραδώσει το όπλο της, ενώ χάρη στην ψυχραιμία της και την επέμβαση πολιτών την κατάλληλη στιγμή τον αφόπλισαν αποτρέποντας τα χειρότερα.

 

Πηγή: tharrosnews.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Kανελόνια με κιμά.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Kανελόνια με κιμά.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ