2018-07-24 00:49:29
Φωτογραφία για Ο πρωθυπουργός επέστρεψε εσπευσμένα από την Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Ο Αλέξης Τσίπρας επέστρεψε εσπευσμένα από την Βοσνία - Ερζεγοβίνη και επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι βρέθηκε αργά το βράδυ προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις με τα πύρινα μέτωπα στην Αττική ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής βρίσκεται σε εξέλιξη διαρκής σύσκεψη και συντονίζουν το έργο της κατάσβεσης οι Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Τόσκας, καθώς και οι Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελλος και Χρήστος Σπίρτζης μαζί με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τον γγ Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη. Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη σε επίπεδο γραμματέων των αντίστοιχων υπουργείων.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στην Βοσνία – Ερζεγοβίνη για βράβευση αλλά δεν παρέμεινε λόγω της πύρινης λαίλαπας και επέστρεψε εσπευσμένα στη χώρα.


Νωρίτερα, σε δηλώσεις του από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα τρία πύρινα μέτωπα στην Αττική, υπογραμμίζοντας όμως πως «παρά τις αντίξοες συνθήκες θα καταφέρουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τεθούν σε έλεγχο».

«Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους υπουργούς. Όλες οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν. Θέλω να πιστεύω ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες θα καταφέρουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τεθούν σε έλεγχο», είπε ο πρωθυπουργός και συνέχισε:

«Με προβληματίζουν τα παράλληλα τρία μέτωπα, οι παράλληλες εστίες , η σκέψη μου είναι εκεί» ολοκλήρωσε.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ