2018-07-24 16:00:40
Φωτογραφία για Η σεναριογράφος της ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ μιλά για το σενάριο...
Η σεναριογράφος Έλενα Σολωμού, που ανήκει στο team των σεναριογράφων της επιτυχημένης ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ, αποκαλύπτει Στη «συνταγή» αυτής της πεντανόστιμης «Μουρμούρας», ποια υλικά κυριαρχούν; 

«Αγάπη γι' αυτό που κάνουμε και πολλή ομαδική δουλειά!».

Ποιες εικόνες σας κατακλύζουν όταν γράφετε για το κάθε ζευγάρι, ειδικά όμως για τον Μηνά και τη Βούλα; 

 «Η Βούλα κι ο Μηνάς είναι η προσωποποίηση της μουρμούρας στη στοργική της υπόσταση. Οι εικόνες της ζωής τους έχουν τα χρώματα του γλυκού δειλινού, που δεν θέλεις να τελειώσει…».

Τρία ζευγάρια, τρεις διαφορετικές γενιές, με τα ίδια προβλήματα στις σχέσεις; 

 «Ε, ναι! Πάνω-κάτω, τα ίδια. Με την ηλικία των ηρώων και το χρόνο που έχουν διανύσει μαζί ως ζευγάρια, ως δύο παράγοντες που διαφοροποιούν το αποτέλεσμα της... κάθε μουρμούρας, πάνω στο ίδιο πρόβλημα».

Είναι λυτρωτικό το χιούμορ στις σχέσεις; 


 «Λυτρωτικό, καταλυτικό και σωτήριο! Πες ξαφνικά κάτι πραγματικά αστείο στη μέση ενός μεγάλου καβγά και θα δεις ότι θα έχει τελείως διαφορετική έκβαση από αυτήν που έχει συνήθως».

Ποιες είναι οι πηγές από τις οποίες αναβλύζουν ιδέες κι εσείς αντλείτε έμπνευση; 

«Πηγή είναι η ίδια η καθημερινότητα. Μια ιστορία που συνέβη σ' εσένα ή σε κάποιον γνωστό σου, μια είδηση, μια εικόνα, τα πάντα. Όχι πως δεν γράφουμε φανταστικές ιστορίες -αλίμονο!-, επαγγελματίες παραμυθατζήδες είμαστε οι σεναριογράφοι, αλλά στη "Μουρμούρα" πολλές ιστορίες είναι αληθινές».

Τηλεθεατής

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ