2023-11-29 15:30:04
Φωτογραφία για Ζήνα Κουτσελίνη: Συνεχίζει την κόντρα με τη Μαίρη Συνατσάκη – «Μιλά για τις πλαστικές μου…»
Στο απόσπασμα που ανέβασε η Ζήνα Κουτσελίνη, η Μαίρη Συνατσάκη και οι συντελεστές της εκπομπής τότε, αναφέρονται στις πλαστικές, με τη δημοσιογράφος να γράφει χαρακτηριστικά στο βίντεο που πόσταρε:

« Συνατσάκη, μιλά για τις πλαστικές μου. Σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα. Φτου κακά. Τι είπες τώρα σατανά… Γελάω με τις πλαστικές όχι με τα κιλά. Ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα».

Η Ζήνα Κουτσελίνη ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη Μαίρη Συνατσάκη, σε εκδήλωση που βρέθηκε και απάντησε χαρακτηριστικά:

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους.

Η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1».

Η απάντηση της Μαίρης

Η Μαίρη Συνατσάκη, μιλώντας στη Μένια Κούκου και τη Super Κατερίνα δήλωσε την δυσαρέσκειά της για όσα ακούστηκαν, ιδίως για τον χαρακτηρισμό «έβριζε το παιδί μου».

Όπως είπε στη δημοσιογράφο, στεναχωρήθηκε αρκετά με τις δηλώσεις, δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με τη Ζήνα Κουτσελίνη όλα αυτά τα χρόνια και στρέφεται προς το απόσπασμα της εκπομπής που αποδεικνύει τα λεγόμενά της.

Μεταξύ άλλων, επικοινώνησε και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο δίχως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ