2018-07-24 22:39:43
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ - Βασιλεία 2-1
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με νίκη το ευρωπαϊκό του ταξίδι, επικρατώντας με 2-1 της Βασιλείας, αλλά το γκολ που δέχθηκε στο 82' κρατά τους φιλοξενούμενους στο κόλπο της πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 τη Βασιλεία μέσα στην Τούμπα, στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων για την Β’ προκριματική φάση του Champions League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με 2-0, με τα γκολ των Κάνιας και Πρίγιοβιτς, αλλά οι Ελβετοί πέτυχαν το γκολ που ήθελαν στο 82′.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” θα δείξει την έμπρακτη στήριξή του στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών της Αττικής και ως πρώτη ενέργεια βοήθειας, θα παραχωρήσει όλα τα έσοδα του σημερινού αγώνα με τη Βασιλεία προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πληγεί.

Αν ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει το εμπόδιο της Βασιλείας και συνεχίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League θα βρει απέναντί του τη Σπαρτάκ Μόσχας


Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από τη Βασιλεία και συνεχίσει στο Europa League, θα αντιμετωπίσει στον Γ΄ προκριματικό γύρο το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στη Φίτεσε και τη Βιτορούλ Κοστάντζα.

Γκολ: 32' Κάνιας (ΠΑΟΚ), 80' Πρίγιοβιτς, 82' Αγιέτι (Βασιλεία)

Κίτρινες: Ντιέ (Βασιλεία), Στόκερ (Βασιλεία), Φράι (Βασιλεία)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίτσιο, Πέλκας, Ζαμπά (72' Ελ Καντουρί), Λημνιός (90+2' Σάκχοφ), Πρίγιοβιτς (83' Oυάρντα)

Βασιλεία: Ομλίν, Φρέι, Τσούφι, Στόκερ, Ρίβερος, Σούχι, Ομπερλίν (62' Καλούλου), Ντιέ, Αγιετί (90+4' Μπουά), Μπαλάντα, Πετρέτα (44' λ.τ. Κάιζερ).

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ