2023-07-12 12:20:03
Φωτογραφία για Τα φιλικά του ΠΑΟΚ στο ΠΑΟΚ TV και την υβριδική τηλεόραση του OPEN
Ο ΠΑΟΚ θα κλείσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία με δύο ανταγωνιστικά φιλικά παιχνίδια απέναντι σε βελγικούς συλλόγους και η Υβριδική τηλεόραση του OPEN θα σας μεταφέρει όλη την αγωνιστική δράση, σε απευθείας σύνδεση με τα γήπεδα Ολλανδίας και Βελγίου.

 

Ο Δικέφαλος του Βορρά στοχεύει να βρεθεί στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση ενόψει του πρώτου επίσημου και κρίσιμου αγώνα του με αντίπαλο την Μπέιταρ Ιερουσαλήμ, στις 27 Ιουλίου, στην Τούμπα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League και οι δύο φιλικές αναμετρήσεις προσφέρονται για δοκιμές και συμπεράσματα.

 

Στο πρώτο από τα δύο φιλικά προετοιμασίας του ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη 12 Ιουλίου τη βελγική Γκενκ, η οποία την περσινή σεζόν τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια της Belgian Pro League αλλά έχασε τον τίτλο του πρωταθλήματος την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ από την Άντβερπ. Η ομάδα του Wouter Vranken βρίσκεται, επίσης, στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της καθώς στις 25 Ιουλίου δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα της, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με αντίπαλο την ελβετική, Servette, ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα κάνει πρεμιέρα στο βελγικό πρωτάθλημα φιλοξενούμενη της νεοφώτιστης, RWD Molenbeek.


 

Στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας του, πριν αναχωρήσει από την Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή 16 Ιουλίου τη Βέστερλο η οποία τερμάτισε πέρυσι στην έβδομη θέση της κανονικής διάρκειας του βελγικού πρωταθλήματος αλλά απογοήτευσε στο δεύτερο γκρουπ των πλέι οφ, με 4 ήττες σε 6 αναμετρήσεις. Η πρώτη επίσημη υποχρέωση της Βέστερλο θα είναι για το βελγικό πρωτάθλημα, καθώς στις 29 Ιουλίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την KAS Eupen.

 

Αναλυτικά τα δύο προσεχή φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα οποία θα μεταδοθούν σε απευθείας σύνδεση από την Υβριδική τηλεόραση του OPEN:

 

Τετάρτη 12/7/2023 στις 19:00: PAOK – KRC Genk

Κυριακή 16/7/2023 στις 17:00: PAOK – KVC Westerlo

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ